Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

United Airlines vervoert 54% meer kersen

United Airlines en andere Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen melden dat de vraag naar fruit, groenten en andere beperkt houdbare producten groeit, aldus een woordvoerder van United. Hij zei verder dat de luchtvaartmaatschappij in 2017 3,2 miljoen ton kersen vervoerde, 54% meer dan vorig jaar. De grootste afzetmarkten waren die van Osaka, Toyko, Shanghai en Hong Kong.
 
United Airlines voorspelt dat de inkomsten uit vrachtvervoer in dit derde kwartaal tussen de 245 en 265 miljoen dollar (207-224 miljoen euro) zullen liggen: 14% hoger dan in dezelfde periode vorig jaar.
 
American Airlines zei dat de vrachtvervoertak de beste augustusmaand heeft gehad sinds de fusie met US Airways in 2013. Ze verwachten dat er dit jaar ongeveer 780 miljoen dollar (659 miljoen euro) wordt gegenereerd door vrachtvervoer: een stijging van 11% vergeleken met 2016.
 
Deze inkomsten vormen een klein deel van het totale inkomen van de maatschappijen, dat bijvoorbeeld voor American Airlines vorig jaar circa 40 miljard dollar (34 miljard euro) was. Maar toch helpt het de luchtvaartmaatschappijen, die proberen hun winst te verhogen in een markt vol goedkope vliegtickets en hogere kosten.
 
Bron: cnbc.com

Publicatiedatum :Ook onze agf-nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018