Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Richard Strijbis, Tovano:

"Walnoten in 25 kg dozen gaan we dit jaar verder uitbouwen"

Tholen - Bij Tovano, gespecialiseerd in noten en gedroogde zuidvruchten, zijn er weer tal van nieuwe oogsten binnengekomen. "Onlangs arriveerde al de nieuwe oogst abrikozen. De nieuwe oogst abrikozen zijn onlangs weer binnengekomen.
De oogst vooruitzichten waren goed, echter heeft hagel in de belangrijkste fase van de oogst roet in het eten gegooid. Mede hierdoor zijn de prijzen weer iets opgelopen", vertelt Richard Strijbis. Volgens hem behoren abrikozen tot de meest populaire gedroogde vruchten. Ze zijn bij Tovano in verschillende maten en verpakkingen (5 kg, 12,5 kg en de bekende schaaltjes) verkrijgbaar. Ook heeft Tovano de ongezwavelde variant in het assortiment.



Vijgen
Vorige week zijn de Spaanse vijgen, ook wel bekend als mini- of snackvijgen, gearriveerd. "Door het hoge niveau van natuurlijke suikers is dit een ideaal product om je een kleine energie boost te geven", vertelt Richard. Het vijgenassortiment wordt binnenkort gecomplementeerd met de nieuwe oogst Turkse vijgen, die vandaag vertrokken zijn uit het land van oorsprong. Deze vijgen zijn verpakt in de vertrouwde 3x5 kg dozen en verkrijgbaar in de maten 2 en 4.



Walnoten in dop USA
De Diamond walnoten in dop worden in de tweede week van november verwacht. "Na het goed ontvangen eerste jaar van de noten in 25 kg dozen in plaats van balen, zullen wij dit verder uitbouwen. Tovano is hierin de enige in Europa die de walnoten op deze manier aan kan bieden. De reserveringen gaan momenteel erg hard. Mocht je niet mis willen grijpen bij de eerste binnenkomst, reserveer dan direct", besluit Richard.



Voor meer informatie:
Richard Strijbis
Tovano
Transportweg 47
4676 LM Maasdijk
Tel.: (0174) 52 83 33
Fax: (0174) 52 80 01
www.tovano.nl