Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Deens opleggerverhuurbedrijf start kantoor in Nederland

Opleggerverhuurbedrijf PNO uit Scandinavië breidt uit en opent een nieuw kantoor in Nederland. De Nederlandse markt voor jaarlijks geregistreerde opleggers is even groot als die van heel Noord-Europa en vanwege een soortgelijke wetgeving en werkcultuur als Denemarken denkt het bedrijf dat ze zich gemakkelijk kunnen aanpassen aan de marktomstandigheden.PNO heeft al een tijdje de ambitie om uit te breiden naar landen buiten Scandinavië. Nu kan het Deense opleggerverhuurbedrijf eindelijk bekendmaken dat ze de Nederlandse markt gaan betreden op 1 januari 2018 vanwege meerdere redenen.

"De Nederlandse markt betreden is een grote stap voor PNO. We zijn erg blij en trots op de ontwikkeling van PNO en onze ambitie om deze ontwikkeling in dezelfde positieve richting door te blijven zetten. De transportmarkt is enorm groot en de Nederlandse markt lijkt in veel opzichten veel op die van Denemarken. Dat is dus waarom het een voor de hand liggende kans is voor PNO om daar zaken te gaan doen," zegt Jacob Lee Ørnstrand.


"Bovendien hebben we besloten om ons in Venlo te vestigen, dichtbij Duitsland, wat ook werkt als een belangrijke transportroute tussen Nederland en Duitsland. Ongeveer 50 procent van het verkeer tussen deze landen gaat door Venlo, dus zijn er veel mogelijkheden voor een bedrijf als de onze," aldus Jaco Lee.

Vanaf 2018 kan PNO zich verheugen op het betreden van de Nederlandse markt, een markt die evenveel jaarlijks geregistreerde opleggers heeft als heel Noord-Europa met meer dan 13.000 geregistreerde opleggers vorig jaar.

De juiste marktsynergie
Zodra PNO gevestigd is in Venlo vanaf 1 januari 2018, zal Jacob Lee Ørnstrand de eerste contactpersoon zijn. Hij zal ervoor zorgen dat PNO goed van start gaat op de nieuwe markt voordat de Nederlandse Country Manager het over neemt vanaf 1 april 2018.

"Hoewel Nederland en Scandinavië in veel manieren op elkaar lijken, is het nog steeds belangrijk om van start te gaan met de juiste synergie binnen PNO, zodat de toekomstige Country Manager onder de juiste omstandigheden PNO verder kan ontwikkelen op de nieuwe markt. Dat is waarom ik de eerste contactpersoon zal zijn en erg dichtbij Nederland zal blijven in het begin. Zo zorgen we ervoor dat alles werkt zoals het hoort," zegt Jacob Lee Ørnstrand.

De Nederlandse Country Manager is Martijn van Rijswijck en hij zal PNO voorzien van marktinzicht wat nodig is om te kunnen slagen in de Nederlandse handelscultuur waarin de transportindustrie een enorm grote rol speelt. Bovendien heeft PNO als doel om dezelfde flexibele oplossingen te leveren in Nederland zoals ze al op de Noorse markten doen.

Voor meer informatie:
Alexander Fredens 
Tel: +45 31 27 09 07

Publicatiedatum :Ook onze agf-nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018