Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Foute vrienden op bezoek bij Van den Bos fruitspecialisten

Tholen - Foute vrienden op bezoek krijgen die zich zeer gênant gedragen en je klanten plagen, is dat wel leuk voor je zaak? Bij Van den Bos Fruitspecialisten in Amstelveen vonden het prima. Ze lieten een dag lang de winkel op hun kop zetten door de staf van Foute vrienden, een komisch televisieprogramma van RTL5. In het voorjaar kwamen ze opnames maken in de winkel en morgen (donderdag 5 oktober, 22.00 uur) is de uitzending.


Het team van Van den Bos fruitspecialisten en aangevuld met foute vrienden

Gênant
In het programma Foute vrienden draait om de bekende komieken waaronder Pepijn Gunneweg, Pim Muda en Albert Jan van Rees die elkaar gênante opdrachten geven. Om de beurt voert een van hen een opdracht uit, terwijl de andere drie zeggen wat hij moet doen. Klanten in de winkel natuurlijk 'de klos' en moeten zich een houding geven tegenover die foute vrienden. Van de opdrachten heeft het team van Van den Bos fruitspecialisten wel het een en ander meegekregen maar ze zijn natuurlijk heel nieuwsgierig naar wat er uiteindelijk in de uitzending komt. "Er is heel veel opgenomen die dag, maar uiteindelijk blijft er maar een kwartiertje van over", vertelt Edgar. "Ze kwamen om half acht 's ochtend met een mannetje of 20 je winkel verbouwen. 10 uur startten de opnames en dat ging door tot 17.00 uur. Ik vond het allemaal wel leuk en het geeft extra publiciteit aan de winkel en we hebben die dag natuurlijk gewoon ons werk kunnen doen."

Reacties
De reactie van klanten achteraf viel erg mee. "Ik heb één klant gehad die me de dag na de opnames een boze mail stuurde. Ik schrok er wel even van maar gelukkig is het bij die ene klant gebleven", vertelt Edgar. "Wanneer klanten de winkel verlieten, worden ze opgevangen en dan werd uitgelegd dat ze zijn opgenomen. Ze moeten daarna schriftelijk toestemming geven of RTL het uit mag zenden. Een klant wilde eerst niet tekenen maar zocht het format na op internet. Hij kwam alsnog terug om te tekenen en hij zit in de uitzending, althans hij komt voor in de promotiefilmpjes die ik al langs zag komen."

Van den Bos Fruitspecialisten
Edgar van den Bos
Van der Hooplaan 168
Amstelveen
T:020-6458449
info@fruitversvooru.nl
www.fruitversvooru.nl
@ Van den Bos Fruitspecialisten

Publicatiedatum: 4-10-2017
Auteur: Marjet Lubbers
Copyright: www.agf.nl

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: