Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Kuehne + Nagel breidt capaciteit uit in Geel

Met de uitbreiding van de logistieke faciliteit in Geel, België, breidt Kuehne + Nagel haar dienstenportfolio voor bedrijven in de FMCG, pharma en gezondheidssector. Na de uitbreiding telt de locatie 77.000 vierkante meter. Toen de locatie in gebruik genomen werd in 2006 had het centrum een oppervlak van 45.000 vierkante meter.Het bedrijf is uitgerust met moderne technieken, waaronder ESFR sprinklers en een noodenergievoorziening. De producten kunnen tot een hoogte van 12,2 meter opgeslagen worden en de locatie voldoet aan de strengste veiligheids- en milieueisen.

Op de locatie in Geel behandelt Kuehne + Nagel producten van grote internationale klanten uit verschillende sectoren. De locatie functioneert als een hub in de Europese en wereldwijde distributie van producten.

Kevin Nash, Managing Director van Kuehne + Nagel BeLux: "De uitbreiding van de logistieke faciliteit in Geel stelt ons in staat onze logistieke activiteiten in België te versterken. Met de uitbreiding komen we tegemoet aan de vraag van klanten die willen profiteren van een locatie in het hart van Europa."

Meer informatie:
Sharon Lee
Kuehne + Nagel BeLux
Tel: +32 (0) 3 220 63 80 

Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018