Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Scania introduceert nieuwe XT constructietruck

Scania vervolgt de introductie van zijn nieuwe vrachtwagens. De fabrikant gaat zich richten op de producten en services die vooral gericht zijn op bouwvoertuigen. De nieuwe Scania XT is een robuust ontwerp dat vooral in functie en uiterlijk tegemoet komt aan klanten die de zwaarste werkzaamheden uitvoeren, laat Scania in een persbericht weten.


De nieuwe truck van Scania. Bron: Scania

Bouwsector
Scania geeft aan zich meer op de bouwwereld te willen richten. "De Scania XT heeft een aantal opvallende kenmerken, zoals een extreem robuuste voorzijde, waarmee wij tevens onze ambities laten zien om in de bouwsector onze stempel te gaan drukken", aldus Anders Lampinen, Product Director, Construction, Scania Trucks. "Drie of vier jaar geleden zijn we op Europees niveau een offensief gestart waarin Scania zich geleidelijk aan eveneens als een sterke speler in de bouwsector gepositioneerd heeft."

De positie, die Scania in deze sector verworven heeft, is het beginpunt voor de introductie van bouwvoertuigen in de nieuwe generatie vrachtwagens. Scania biedt nu een reeks producten en diensten die op maat gesneden zijn voor de toepassingen waarmee transportbedrijven in de bouwsector te maken hebben – de klanten die in alle opzichten rekening moeten houden met de zwaarste omstandigheden en de krapste marges.


Een aantal Scania-trucks op een rij. Bron: Scania

Nieuwe configuraties
De introductie van de nieuwe generatie voertuigen van Scania begon in het najaar van 2016 met oplossingen voor 11 toepassingen voor langeafstandswerkzaamheden. Met de introductie van de Scania XT series P-, G- en R-cabines in de dagversie, hebben transportbedrijven nu met bladvering en chassis met dubbele aandrijving toegang tot de langverwachte uitvoeringen die ze nodig hebben om de zware werkzaamheden uit te voeren waarmee ze dagelijks te maken krijgen.

"We weten dat er veel belangstelling voor de nieuwe generatie is", aldus Lampinen. "Deze is goed ontvangen en natuurlijk hebben klanten in de bouwsector lang uitgekeken naar de nieuwe dagcabines, meer motoropties en de typische 6x4- of 8x4-uitvoeringen die ze nodig hebben. De belangstelling wordt tevens vergroot door het feit dat wij bij Scania een nauwe relatie met onze klanten hoog op de agenda hebben staan, waarin we het vermogen van onze klanten om duurzame winstgevendheid te behalen altijd voorop stellen."

Bron: Scania

Publicatiedatum :Ook onze agf-nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018