Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Vrachtwagenchauffeurs overhandigen petitie illegalenprobleem aan Brussel

Dinsdag 29 augustus overhandigt Chauffeurnieuws.com de petitie 'Veiligheid voor chauffeurs' in Brussel aan verschillende EuroparlementariŽrs. Aanleiding is het toenemend geweld en agressie tegen chauffeurs door illegale migranten en criminele bendes langs de snelwegen in Europa. Op de Facebookpagina van Chauffeurnieuws.com geeft de organisatie aan dat de chauffeurs 'op een schandalige manier in de steek worden gelaten door de overheden', zo geven zij aan. Volgens de mensen die opkomen voor de belangen van de chauffeurs zijn er gewonden en zelfs al doden gevallen en moet daar per direct een einde aan komen.

Brussel
Om 15.30 uur wordt de petitie overhandigd aan EuroparlementariŽrs Agnes Jongerius(PVDA), Peter van Dalen(Christenunie-SGP) en Dennis de Jong(SP). Aansluitend zal de petitie aangeboden worden aan een afgevaardigde van Violeta Bulc.

Eisen
De chauffeurs eisen van de overheid een snel en daadkrachtig optreden tegen deze toenemende agressie, staat op facebookpagina van Chauffeurnieuws.com. Veilige parkeerplaatsen met voldoende plaats en effectief toezicht van de politie is volgens de groep absoluut noodzakelijk. Zij geven aan dat het genoeg is geweest en dat de chauffeurs een veilige werkplek eisen.

Bron: facebookpagina Chauffeurnieuws.com/veiligheidvoorchauffeurs.petities.nl

Publicatiedatum: 29-8-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: