Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Migros test verkoop Migusto-foodboxen

Migros start per direct met een nieuw pilotproject. In zes geselecteerde Migros-filialen in Duitstalig Zwitserland kunnen zogenaamde foodboxen met een wekelijks wisselende inhoud gekocht worden. Iedere box bevat alle ingrediƫnten voor een speciaal Migusto-gerecht voor twee personen en kost tussen de 22,50 en 33,00 Zwitserse frank (19,75 tot 28,97 euro).

Er is op de Zwitserse levensmiddelenmarkt reeds een stijgende vraag naar het aanbod van foodboxen voor de bereiding van gerechten. Om er achter te komen of ook Migros-klanten interesse hebben in een dergelijke dienstverlening, begint de keten nu met testverkopen in de zes geselecteerde winkels. Een box bevat afhankelijk van het recept verse groenten of vers fruit, vlees of vis, kruiden en een receptkaart met een gedetailleerde bereidingsbeschrijving.



Tijdens de twaalf weken durende testfase wordt er elke week een nieuw gerecht aangeboden, dat speciaal voor de foodboxen door de Migusto-koks ontwikkeld werd. De foodboxen worden bij 'Bischofszell Nahrungsmittel AG' (BINA) met de hand samengesteld. De ingrediƫnten moeten door BINA speciaal voor de gerechten verkregen en in de juiste hoeveelheid samengesteld worden. Vandaar de relatief hoge prijs.

Na afsluiting van de testfase zal Migros op basis van de ervaringen en ondervraging van de klanten bepalen of de foodboxen een vast onderdeel van het aanbod zullen worden.
Publicatiedatum: