Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Komkommers snijden op de fiets

In Nederland werd een komkommertentoonstelling opgezet om de combinatie gin-komkommer op de kaart te zetten. In Amerika pakken ze het anders aan. Daar rijden de drankliefhebbers rond in een gigantische komkommersnijmachine om door het hele land cocktails te verfrissen met een schijfje groen genot.



Het gaat om een Schots gin-merk dat zich profileert zich als 'Komkommer-keizer'. Ze doen er alles aan om de combi gin en komkommer breed in de markt te zetten.

Nu rijdt dus de Grand Garnisher, ofwel de grote versierder, door de VS. Het is niet alleen een indrukwekkende wagen, maar het apparaat doet ook nog wat. Als er iemand op de fiets plaatsneemt en even flink doortrapt, worden er komkommers gesneden.

Bekijk hier hoe dat precies werkt.

De machine rijdt deze zomer door verschillende Amerikaanse staten. Voor wie geen genoeg krijgt van de komkommerschijfjes, is er ook een snijmachine voor thuis te bestellen.



Publicatiedatum: