Mededelingen

Vacaturesmeer »



Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland




Stof uit aardbeien voorkomt dat ijs smelt

IJs dat bij kamertemperatuur zijn vorm behoudt. Onderzoekers van de Kanazawa-universiteit in Japan zijn erin geslaagd het smeltpunt van ijs te verhogen door er polyfenol uit aardbeien aan toe te voegen. Dankzij dit stofje hechten olie en water zich aan elkaar, waardoor het ijs niet meer lekt. Het roomijs wordt uitgebracht in drie smaken: vanille, chocolade en aardbei.



Bron: Kanazawa Ice

Publicatiedatum: 10-8-2017

 



 

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: