Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Live cooking bij Fruithandel Vroegop

Tholen - Fruithandel Vroegop is van alle markten thuis. Bij een eigenhandige verbouwing opende Francois Wolfs de keuken van de winkel zodat klanten kunnen zien en meemaken wat er achter de schermen gebeurt. In het weekend laat hij sinds kort regelmatig zijn kookkunsten zien. "Zo kan ik de mensen laten zien hoe ze de producten die ze kopen kunt klaarmaken", vertelt Francois. "Daarmee hoop ik ze te inspireren en enthousiast te maken, maar ze kunnen wat ik heb klaargemaakt natuurlijk ook kopen."


Achter een mooie groentepresentatie maakt Francois maakt live venkelsoep

Afgelopen weekend maakte Francois een venkelsoep met zalmsnippers en tomatencarpaccio. Klanten vinden het heel leuk, vertelt hij. Francois hoopt dat de mensen rondvertellen wat ze bij Fruithandel Vroegop gezien hebben. "Met live cooking wil ik meer bekendheid krijgen", vertelt Francois. Koken is voor Francois een hobby waarin hij zich steeds verder specialiseerde.


Francois verbouwt zelf zijn winkel en maakt zijn eigen meubels

Naast het fijnere handwerk in de keuken pakt hij ook het grovere werk aan. Dit jaar heeft hij de winkel helemaal naar eigen inzicht verbouwd en gemoderniseerd. Francois: "De keuken heb ik opengemaakt zodat de mensen in de winkel kunnen zien wat daar gebeurd, we hebben nieuwe meubels gemaakt en de koeltechnische installatie vernieuwd."Klik hier voor een filmpje van de winkel.

Het jaar staat staat voor Fruithandel Vroegop echt in het teken van vernieuwing en promotie. Fruithandel Vroegop laat op allerlei manieren ook weten dat ze boodschappen en maaltijden ook aan huis bezorgt en werkfruit aan bedrijven levert. De website is vernieuwd en ze hebben in de wijde omgeving geflyerd. Facebook is ook een belangrijk communicatie medium. Regelmatig zijn daar de laatste nieuwtjes en acties te vinden.


Fruithal Vroegop heeft een breed assortiment van sapjes tot werkfruit en alles daartussen in


Francois en zijn vrouw zijn de tweede generatie die met de handel van groente en fruit de kost verdient. Van oorsprong stond Fruithandel Vroegop op markten, dat was in 1964. Sinds 1997 hebben ze zich gevestigd in aan de Glacisweg 30d in St. Pieter (Maastricht) waar ze zich ontwikkelden tot AGF-specialist die naast dagverse groente en fruit samen met een team iedere dag verse producten bereidt, maaltijden en soepen, verse sappen, smoothies, slow-juices, dagvers gesneden groenten, salades, tapas en meer. Verder bieden ze paddenstoelen, truffels (in het seizoen), streekproducten, noten en zuidvruchten en hebben ze ook een bio-assortiment. Veel producten komen rechtstreeks van telers en werken ze samen met gecertificeerde leveranciers.

Fruithandel Vroegop
Glacisweg 30D
6212 BP Maastricht
T: 043-3216076​​
Fruithandelvroegop@ziggo.nl​
www.fruithandelvroegop.nl
@ Fruithandel VroegopPublicatiedatum: 3-7-2017
Auteur: Marjet Lubbers
Copyright: www.agf.nl

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: