Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Greenyard Logistics USA opent nieuwe koelhuis

Greenyard Logistics USA heeft Steve Marinello aangesteld als vicevoorzitter voor de regio noordoost en bereidt de opening van een nieuwe koel- en opslagfaciliteit voor. 

Marinello trad in mei 2017 aan, gedurende de laatste fase van de bouw van de ultra-moderne, 14.139 m grote, nieuwe faciliteit. Algemeen directeur John Garret zal verantwoordelijk blijven voor de dagelijkse gang van zaken, terwijl Marinello zich vooral zal richten op bedrijfsontwikkeling. 

Greenyard Logistics is strategisch gelegen in de regio Swedesboro nabij de havens aan de Noordoost kust, een belangrijk aankomstpunt voor verse import-AGF. Met de opening van deze nieuwe faciliteit maakt Greenyard Logistics officieel een begin met de uitbreiding op de Amerikaanse markt van het in Belgi gevestigde moederbedrijf Greenyard. Greenyard Logistics en Seald Sweet vertegenwoordigen momenteel de Amerikaanse vestigingen binnen de Greenyard Group. 

De oppervlakte van de nieuwe faciliteit is vier maal zo groot en ook de totale productiecapaciteit wordt aanzienlijk vergroot zodat het bedrijf zijn dienstenpakket kan uitbreiden. Bij de bouw van de faciliteit is rekening gehouden met de verdere groei van het bedrijf. 

Half juni zal die nieuwe faciliteit officieel in gebruik genomen worden en het citrus van Seald Sweet zal het eerste product zijn dat hier verwerkt wordt. De feestelijke opening vindt in september plaats. 


Voor meer informatie: 
Kim Flores
Greenyard USA

Publicatiedatum: 15-6-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: