Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Verhagen Leiden

"Niet meer duwen, sleuren of vegen dankzij automatisering"

Tholen - Het is duidelijk dat internet ons leven heeft veranderd. Deze ontwikkeling zal nog veel verder gaan. Internet of Things moet nog zijn echte vlucht gaan nemen. Bedrijven maken zich op om hun organisatie daar op aan te passen. Bij Verhagen Leiden is dit in ieder geval een van de aandachtspunten. Tom de Beer, operation manager bij Verhagen Leiden, heeft inmiddels een eerste pilot voorbereid. "We kunnen hier niet omheen. Het zal de samenleving veel brengen. De apparaten zullen gaan communiceren om te kunnen anticiperen op ongewenste situaties. Efficiency en effectiviteit kunnen dan verder stijgen."  


Tom de Beer, Patrick le MaÓtre en Anselm Verhagen

Importeur en producent
Verhagen Leiden is  ruim 50 jaar gespecialiseerd in het ontwikkelen, fabriceren en importeren van industriŽle reinigingsmachines en elektrovoertuigen. Zij zijn importeur van Fiorentini, Comac, IPC, Turbolava, Optima Steamer en Depureco. Daarnaast produceren zij onder het merk Comzu, borstel-bladzuigers en industriŽle stofzuigers en onder het merk V-move, de elektrotrekkers. Het gaat goed. Inmiddels werken hier dagelijks 40 mensen. De organisatiestructuur wordt steeds verder afgestemd om hun doel te bereiken. En het doel is om passende oplossingen voor de klant goed uit te voeren.Bladzuigers en elektrotrekkers
De bladzuigers van Verhagen Leiden worden inmiddels niet alleen in Nederland verkocht maar ook wereldwijd. Deze groei wordt veroorzaakt door de behoefte aan veiligheid en gezondheid. Tom: "Zo hoeven klanten niet meer te duwen, sleuren of te vegen. Dat is iets wat steeds vaker uitbesteed wordt aan apparaten. De processen worden daarmee verder geautomatiseerd. En dat geldt niet alleen voor de processen, maar ook voor de technologische ontwikkeling van de machines zelf.  Iedere keer worden daar nog slagen gehaald."

Al ruim 20 jaar heeft Verhagen Leiden ervaring met elektrotrekkers. Sinds anderhalf jaar worden de in eigen huis geproduceerde elektrotrekker door  Verhagen Leiden onder het een eigen merk V-move gevoerd. Deze lijn elektrotrekkers zullen ze verder uitbouwen. Naast de Benelux worden ook deze machines steeds vaker wereldwijd verkocht.
 

De Comzu borstelbladzuiger staan klaar om verzonden te worden.


In een van de moderne assemblage hallen worden de machines, vaak klant specifiek, gebouwd.

Voor meer informatie:
Verhagen Leiden B.V.
Hoge Rijndijk 267
2314 AG Leiden
tel  071 581 30 30
patrick@verhagenleiden.nl
tom@verhagenleiden.nl

 

Publicatiedatum: 8-6-2017
Auteur: Annet Breure
Copyright: www.agf.nl

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: