Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Chingford Fruit vernieuwt contract met Pooling Partners

Pooling Partners en het familiebedrijf Chingford Fruit in het Verenigd Koninkrijk verlengen de samenwerking. Chingford Fruit heeft wederom voor Pooling Partners gekozen om het aantal palletbewegingen verder te vergroten en hun CO2-uitstoot te verminderen als onderdeel van de IPP Logipal pool, het circulaire economie systeem van Pooling Partners.

Chingford Fruit levert een verscheidenheid aan vers fruit, waaronder appelen, peren, citrus, abrikozen en perziken aan supermarkten en winkels in het Verenigd Koninkrijk. Met de voortzetting van de samenwerking zorgt Pooling Partners voor een robuuste en efficiŽnte supply chain door de continue levering van duurzame pallets.

Lagere emissies, lagere kosten
Phil Storer, Country Director UK & Ireland bij Pooling Partners is blij met de vernieuwde samenwerking: "Chingford Fruit is een geweldig verhaal voor ons. Groot-BrittanniŽ bestaat uit kleinere, maar zeer gezonde bedrijven. Net als Chingford Fruit innoveren en evolueren zij voortdurend om te kunnen concurreren in vaak moeilijke markten die vanwege de bederfelijke aard van hun producten efficiŽnte, snelle en juiste oplossingen vereisen."

"We werken nauw samen om de efficiŽntie en besparingen te waarborgen die een resultaat zijn van ons circulaire economie model. Het model stelt ons in staat om producten op een kosteneffectieve en koolstofarme manier te vervoeren."

Dave Slaughter, Operations Director bij Chingford Fruit voegt hieraan toe: "Pooling Partners helpt ons om vers fruit te kunnen blijven leveren aan supermarkten. Met 'IPP Trade Direct' reduceert Pooling Partners ook het aantal lege vrachtwagens op de weg. Dit verlaagt niet alleen onze emissies, maar ook onze kosten. Het verminderen van ons effect op het milieu is ťťn van de redenen waarom de samenwerking met Pooling Partners zo vruchtbaar is gebleken."

Voor meer informatie:
www.poolingpartners.com

Publicatiedatum: 25-4-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: