Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Bij De Koningh Coding & Labeling op Empack, stand G321

Etikketteeroplossingen met touchscreens nieuwe trend

Woensdag 5 en donderdag 6 april vindt de Empack verpakkingsbeurs in Den Bosch plaats. De Koningh Coding & Labeling is ook dit jaar present op deze vakbeurs. Meerdere innovaties op het gebied van coding en labeling zullen voor het eerst getoond worden. Extra functionaliteiten, snellere applicaties en nieuwe oplossingen voor uw codings- en labelingstoepassingen. De Koningh Coding & Labeling staat op stand G321.

Codeerproces
De vertegenwoordigers van De Koningh Coding & Labeling presenteren diverse codeertechnologieën. Zo ook de Linx 8940, een snelle continue inkjetprinter. De onderhoudsintervallen zijn laag en de nieuw ontwikkelde inkten zijn geschikt voor diverse ondergronden. Met de lasertechnologie kan men permanente coderingen aanbrengen op producten en verpakkingen.

Ook de 55 Watt lasermachine van Solaris wordt getoond. Deze machine is volledig vernieuwd met snellere schrijfkoppen en een nieuw besturingssysteem. Daarnaast tonen zij twee folieprinters die zorgen voor een hoogwaardige opdruk van de codering. Het is mogelijk een hoge resolutie print aan te brengen op dozen, EPS of PVC.

Een beursprimeur is het Markoprint bulksysteem, dat de voordelen van een cartridge systeem biedt: een hoge snelheid, hoge printkwaliteit en onderhoudsvrij, maar dan zonder hoge printkosten en veel wissels. De software maakt het mogelijk om op hoge snelheid unieke codes aan te brengen voor bijvoorbeeld loterij- of marketingacties. Dit wordt live gepresenteerd.

Nieuwe touchscreens
Een nieuwe trend bij etiketteermachines is de bediening via een touchscreen. Processen zijn direct inzichtelijk en worden realtime weergegeven. Dat zorgt voor minder fouten aan de productielijn en snellere omsteltijden. Ook neemt het bedieningsgemak aanzienlijk toe voor alle gebruikers. Op de Empack verpakkingsbeurs wordt de in 2017 geïntroduceerde PAW-2000-ST prijs-weeg-labelinglijn van Leich und Mehl getoond. Belangrijkste in het oog springende verschil met de voorgaande serie is het volledig nieuwe lcd touchscreen met user interface.

Daarnaast staan er twee machines van Altech. Allereerst een AllineC wraparound labelinglijn voor het rondom labelen van producten. De Alline serie kan tegenwoordig naast het standaard touchpanel worden geleverd met een volledig full colour geïntegreerd touchpanel waarmee alle functies bediend kunnen worden. Op deze lijn zitten geen knoppen en schakelaars meer en alles is via het touchpanel inzichtelijk gemaakt. Hiermee staan alle instellingen en componenten per productlabel keuze met één druk op het touchpanel goed. De onder/boven etiketteermachine van Altech maakt het mogelijk om direct in één beweging boven en onder te etiketteren.

Op het gebied van industriële desktopprinters zijn geschikt voor het zelf aanbrengen van etiketten op producten of verpakkingen, waaronder de nieuwste hogekwaliteitsprinters van Toshiba en Valentin. Of de iCube kleurenprinter die in kleur print en geschikt is voor het printen van etiketten in kleine oplages met variabele informatie.

Beursloterij
De stand van De Koningh Coding & Labeling beschikt over een live cooking area. Verder is er een heuse beursloterij van De Koningh Coding & Labeling. Daarvoor dient de unieke code van het sleeve etiket ingevuld te worden op de website.


Voor meer informatie:
De Koningh Coding & Labeling BV
Geograaf 8
6921 EW Duiven
+31 (0)26-7410000
info@dekoningh.nl
www.dekoningh.nl
Publicatiedatum: