Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Key introduceert toevoer- en verzameltransportbanden voor VERYX

Key Technology introduceert nieuwe toevoer- en verzameltransportbanden die in combinatie met hun nieuwe VERYX digitale sorteermachines te gebruiken zijn. De banden zijn zo ontworpen dat zij samen met de VERYX sorteerders een geďntegreerd systeem vormen. Key's triltafels en transportbanden zijn het resultaat van de deskundigheid van het bedrijf op het gebied van AGF-verwerking en -sortering. Deze ideale transportoplossingen worden aangepast aan de specifieke productkenmerken om de sorteerprestaties te maximaliseren en het rendement te verhogen.


 
De toevoertransportbanden optimaliseren de stabilisatie en separatie van de producten. Hierdoor instaat een consistente invoer in de inspectie- en uitwerpzone van de sorteermachine, wat garandeert dat alle vreemde materialen (FM) en defecte producten worden gedetecteerd en verwijderd zonder dat hierbij onnodig goede producten verloren gaan. De verzamelbanden garanderen een zachte productbehandeling waarmee eventuele schade aan de producten voorkomen wordt.

Key's Application Matrix bepaalt de optimale frequentie, vorm, helling, oppervlaktetextuur en andere transportvariabelen voor ieder product. Voor gebruikers die verschillende producten op één lijn verwerken, kan Key oplossingen bieden waarbij slechts kleine aanpassingen nodig zijn om van product om te schakelen.
 
"We hebben digitaal sorteren verbeterd met onze VERYX sorteermachines en de speciale toevoer- en verzamelbanden die we hiervoor ontworpen hebben, vullen dit systeem perfect aan. Zo kan Key een ideale gecombineerde oplossing leveren," vertelt Jim Ruff van Key Technology. 
 
Key's Application Matrix houdt rekening met alle producteigenschappen waardoor een optimaal resultaat bereikt wordt, van bladgroenten die aan de transportband blijven kleven tot erwten die wegrollen. 

Bezoek www.key.net/products/veryx voor meer informatie over Key's VERYX sorteeroplossingen.
 


Contact:
Anita Funk
Key Technology, Inc.
Tel: +1 509 529 2161

Publicatiedatum: 30-3-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: