Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Eerste Chineese appelsorteerder in Zuid Afrika

Reemoon Technnology heeft Zuid-Afrikaanse telers en managers vorige week uitgenodigd om de officiële lancering van zijn nieuwe vierbaanssorteerder bij te wonen bij citrusteler en -verpakker Alesia Farm. Geïnteresseerde partijen van over de hele wereld reisden af naar Letsitele in Limpopo om het evenement bij te wonen. Alesia teelt citroenen, Valencia-sinaasappelen en sinds kort ook mandarijnen. Alasia Farm verwerkt ook verpakkingsbestellingen van aangrenzende telers.


Reemoons team met links Zhu Er, Pierneef Smith en Hill, en rechts Andre Klinkert, de eigenaar van Alesia Farm, samen met zijn vrouw Evelyn en zijn ouders. 

Pierneef Smit, manager voor Reemoon in Zuid-Afrika, organiseerde het evenement: "De demo werd bijgewoond door een aantal telers die meer dan 800 km aflegden om de sizer te zien. Nadat we de mechanische kant en de software van de nieuwe sorteermachine lieten zien, kregen we veel positieve reacties te horen. Bezoekers werden in kleinere groepen opgedeeld zodat we een meer gedetailleerde uitleg konden geven over de werking van de machine. Wat het meeste indruk maakte op de bezoekers, was het gemak waarmee de sizer zijn taken uitvoert. Een verpakkingsmanager was zelfs van mening dat onze machine een van de meest gebruiksvriendelijke sizers op de markt is."

De vierbaanssorteerder is uitgerust met Duitse hogesnelheidscamera's. De machine sorteert op diameter, kleur, vorm en beschadigingen.
De bezoekers kregen de sorteerder te zien in kleine groepjes, zodat er ruimte voor vragen was. Links: Pierneef Smith van Reemoon.


De ingenieurs van Reemoon bespreken de installatie.

Responsiviteit
Reemoon opende onlangs een kantoor in Tzaneen en leverde alle onderdelen aan Zuid-Afrika. Daarnaast is het bedrijf begonnen ingenieurs en verkopers te trainen. "Betrouwbaarheid en responsiviteit zijn de sleutel. Reemoon leidt lokale technici in Zuid-Afrika op om te reageren op elk probleem dat zich eventueel met de machine zou kunnen voordoen. Wij beloven binnen twee tot drie uur ter plaatse te zijn wanneer een probleem optreedt. Een van de belangrijkste redenen waarom Reemoon in China zo snel kon groeien, is de snelle responsiviteit en de nazorg van het bedrijf. Onze groei wordt grotendeels gedreven door mond-tot-mondreclame."


De nieuwe vierbaanssizer van Reemoon.


Het besturingssysteem."Een belangrijke reden voor Alesia Farm om de sorteerder te installeren, is het belang van het sorteren op kwaliteit om aan de verschillende internationale vraag te voldoen. Voor markten in het Verre Oosten wordt de voorkeur gegeven aan premiumfruit zonder vlekken, klasse-1-citrus wordt naar Europa verzonden en citrus van klasse 2 gaat naar andere markten wereldwijd. Bij het sorteren met de hand zijn de marges aanzienlijk groter dan met de machine. Daarnaast stijgen de arbeidskosten snel, ook in Zuid-Afrika."

"We hadden niet verwacht dat de vraag naar onze machines zo snel concreet zou worden. We hebben nog zeven bestellingen in de wacht staan voor machines die later dit jaar zullen worden geïnstalleerd en acht bestellingen voor 2018. Met de feedback na het lanceringsevenement van vorige week verwachten we nog meer bestellingen voor 2018."Voor meer informatie:
Pierneef Smith
Reemoon South Africa
http://www.reemoon.com.cn/en/
pierneef@reemoon.com.cn
Contact Number: +27825716469     

Publicatiedatum: 6-3-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: