Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
CKO niet langer actief in AGF detailhandel

Scholing en ontwikkeling van de ondernemer en zijn medewerkers zijn van groot belang voor de AGF detailhandel. Een goede basiskennis van het assortiment, verkoopvaardigheden, en het kennen van de laatste trends op het gebied van gezond eten maken dat de AGF specialist zich kan onderscheiden en succesvol kan zijn.

De afgelopen 17 jaar was CKO, het Centrum voor Kennis en Ontwikkeling, verantwoordelijk voor uiteenlopende projecten gericht op de ontwikkeling van de AGF ondernemer en zijn personeel. Het opleidingsaanbod in de branche werd door CKO beheerd en ondernemers konden bij CKO terecht voor subsidie voor het opleiden van hun medewerkers. Het sociaal fonds AGF detailhandel zorgde voor de financiering van deze activiteiten. Bij het bepalen van het beleid waren zowel ADN als de vakbonden FNV en CNV nauw betrokken.

Met ingang van 2017 neemt ADN een groot aantal taken van CKO over. Het belang van opleiding en ontwikkeling verandert niet, maar de vorm waarin dit binnen de branche georganiseerd wordt wel. "Voor CKO betekent dit het einde van een tijdperk. Een tijdperk waarin we een mooie bijdrage hebben kunnen leveren aan het succes van ondernemers en medewerkers in de AGF detailhandel", aldus Dick Meulblok, voorzitter CKO.

Bron: AGF CKO

Publicatiedatum: 31-1-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: