Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Vitadis lanceert maaltijdboxen voor mensen met speciale wensen

Met maaltijdboxen zet je gemakkelijk een maaltijd op tafel. Voor mensen met een allergie of een speciaal dieet zijn deze boxen meestal niet geschikt. Vitadis speelt in op deze markt met maaltijdboxen voor mensen met speciale eetwensen: Vitameals.

Vitadis biedt namelijk de mogelijkheid om een eigen maaltijdbox samen te stellen, waarbij Vitadis rekening houdt met de dieetwensen. Iedereen heeft zijn eigen wensen, doelen en voorkeuren. Vitameals kunnen dus glutenvrij, vegetarisch, koolhydraatarm, biologisch, Paleo of e-nummervrij zijn. Daarnaast is er de sous vide box, speciaal voor iedereen die geen tijd of gewoon geen zin heeft om lang in de keuken te staan, maar toch lekker wil eten. Met de sous vide box zet je binnen 10 minuten een heerlijke, gezonde maaltijd op tafel. De geleverde producten hebben o.a. keurmerken als Glutenvrije, biologische, verse visvangst en ambachtelijke slagers. Elk gerecht bestaat uit gemiddeld 4 componenten en in totaal bevat elke maaltijd box zo'n 22 tot 25 producten.

Flexibel abonnement en gratis bezorging
Een losse Vitameals maaltijdbox kost € 52 en bij een abonnement betaal je € 49,90 per box. Dit flexibele abonnement is elk moment te pauzeren of te beëindigen. De maaltijdbox wordt op woensdag of vrijdag gratis thuisbezorgd. Per dag is het mogelijk om het aantal personen kunt aan te geven.


Publicatiedatum: 8-2-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: