Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Het Dorpsplein investeert in uitbreiding assortiment en het plafond van de winkel

Tholen – Het Dorpsplein in het Rotterdamse Blijdorp is een ouderwetse groenten- en fruitwinkel die pas na proeven en keuren de waren inkoopt. "Alles moet lekker zijn", vertelt eigenaar Nguyen. Hij is druk bezig in de open keuken die sinds 2013 een belangrijke rol vervuld in de winkel. Toen zijn ook een saladebar, olijven- en notenassortiment, verse fruitsappen en smoothies aan het assortiment van de winkel toegevoegd.



Het assortiment groenten en fruit is deels regulier en deels biologisch. Klanten kunnen een abonnement nemen op de biologische Odin groente- en/of fruitpakketten. De groentewinkel is al sinds 1936 een vertrouwde plek voor groente en fruit maar vanaf 2003 werd de Toko er ook een belangrijk onderdeel van. Groenten, kruiden, oliën, sauzen en meer benodigdheden voor de niet-Hollandse keuken zijn er dus te vinden.



Er is ook meer aandacht voor de aankleding van de winkel gekomen. Nguyen investeerde recentelijk in het plafond waar nu glasplaten met fotoprint zijn gemonteerd, een aantal zijn ook boven de uitstalling achter de toonbank geplaatst. Op de donkere dagen voor kerst geven die de winkel een frisse lichte sfeer mee.












Voor meer informatie:
Het Dorpsplein
Toko Groenten Fruit en Bioproducten
Statenweg 104d
3039 JK Rotterdam
T: 010 466 6053
info@dorpspleinrotterdam.nl
www.dorpspleinrotterdam.nl