Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Eigen magazine 'Bayerische Kartoffel'

Met een jaarlijkse consumptie van 58 kilogram per jaar telt de aardappel tot de meest geliefde levensmiddelen in Duitsland. Voor velen is de aardappel een vast onderdeel van het menu. Vanaf nu is er ook een magazine over aardappelen uit deelstaat Bayern. Dit magazine biedt boeiende verhalen, wetenswaardige feitjes en ingewikkelde kinderraadsels rondom de aardappel.

Koud of warm, als puree, friet of gewoon geschild - er is nauwelijks een levensmiddel dat zo veelzijdig te gebruiken is als de aardappel. De energierijke knollen bevatten complexe koolhydraten en zijn daarmee een ideale powerbrenger voor voedingsbewuste mensen. In en onder de aardappelschil zitten talrijke gezonde inhoudsstoffen: elf verschillende vitamines, ballaststoffen, mineralen, zetmeel, eiwit en natuurlijk water. Maar het nieuwe magazine informeert niet alleen maar hierover, er wordt ook een kijkje achter de schermen gegeven. Welke etappes doorlopen aardappelen eigenlijk voordat ze op onze borden belanden? Hoe wordt friet geproduceerd en wat eet een aardappelkoningin het liefst? Recepten van over de hele wereld, raadsels, kleurplaten en knutseltips voor kinderen rondom de aardappelen maken het magazine compleet.

Werp hier een blik in het magazine.
Publicatiedatum: