Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Aardappel dikmaker?

Na 6 maanden aardappeldieet al 42 kg kwijt

Andrew Taylor is halverwege zijn radicale dieetpoging aanbeland, waarbij hij een jaar lang uitsluitend aardappelen zal eten. De Australiër is sinds 1 januari maar liefst 42 kilo afgevallen en zag zijn lichaamsgewicht van 151 naar 109 kilo afnemen. 

"Vreemd genoeg ben ik aardappelen nog steeds niet beu," laat hij weten. Taylor vertelt dat zijn eetverslaving steeds meer begon te lijken op een drankverslaving en hij vroeg zich dan ook af waarom deze niet op dezelfde manier behandeld werd. Hij besloot daarop zelf een poging te wagen. Hij legt uit dat het van belang is geen honger te krijgen. Zijn dagelijkse inname loopt echter nogal uiteen. Soms eet hij maar twee porties aardappelen en andere dagen neemt hij wel zes porties.

Taylors huisarts is in zijn nopjes met de voortgang van zijn patiënt, wiens bloedsuiker- en cholesterolwaarden het laatste halfjaar sterk verbeterd zijn. Als voedingssupplement slikt de Australiër vitamine B12-tabletten en wanneer hij uit eten gaat, checkt hij eerst of het betreffende restaurant wel aardappelen op de menukaart heeft staan. Taylor is vol vertrouwen dat hij zijn dieet zal afmaken en hoopt nog eens 15 kilo extra af te vallen.
Publicatiedatum: