Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Versspecialist Van Esch draagt de fakkel over

AGF-detaillist switcht naar het lerarenbestaan

Tholen - Tien jaar geleden stond Arjan van Esch voor een keuze: neem ik de groentewinkel van mijn voorganger over of ga ik het onderwijs – een andere grote passie – in? Arjan koos uiteindelijk voor het eerste. Het bloed kruipt echter waar het niet gaan kan en dus is Arjan recent gestart aan de lerarenopleiding voor economiedocent. Op korte termijn hoopt hij de overstap naar dit andere vakgebied te wagen. "Ik ga de AGF-sector missen, maar ik moet toch mijn hart volgen. Daarom is het nu tijd om de fakkel over te dragen aan een nieuwe gegadigde."



Groentewinkel
Arjan zit al 25 jaar in de AGF-wereld. Hij heeft een studie afgerond op de detailhandelsschool en aansluitend daarop heeft hij sinds zijn jeugd altijd in groentewinkels gewerkt. Toen de kans zich tien jaar geleden voordeed om de zaak over te nemen waar hij op dat moment in loondienst was, besloot hij daarvoor te gaan. Arjan werd daarmee eigenaar van een groentewinkel dat hij omtoverde tot Van Esch Groenten & Fruit. Als kostwinner van de familie moest zijn andere grote passie, het leraarschap, voorlopig even de ijskast in. Tot nu toe dan, zegt Arjan: "De situatie is veranderd. Afgezien van de stress die het zelfstandige ondernemerschap met zich meebrengt, heb ik heel veel plezier beleefd aan mijn tijd als detaillist. Maar toch is het tijd om deze switch te maken."



Inboedel
Om die switch definitief te kunnen maken, is Arjan op zoek naar overnamekandidaten voor zijn winkel. "Het is een huurpand met een betrekkelijk lage huur. Het idee is dat alle inboedel tegen tarief van kosten koper wordt aangeboden. Ik heb een hoop snij- en weegapparatuur, vitrines, koelcellen, een steamer en eventueel zelfs nog een bestelbusje die allemaal nog lang niet afgeschreven zijn."

Voor meer informatie:
Arjan van Esch
Van Esch Groente & Fruit
Noorderweg 18
9804 RM Noordhorn
T: +31 (0)594-500413
M: +31 (0)6-10566527