Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Geniet, maar eet met mate

Aardappelconsumptie gevaarlijk?

Het medische vakblad The British Medical Journal (BMJ) schrijft dat vier of meer keer per week aardappelen eten schadelijk is voor de gezondheid. In het onderzoek wordt gesproken over een verband tussen een dergelijke aardappelconsumptie en een verhoogd risico op hoge bloeddruk. Hierbij is het irrelevant hoe de aardappel wordt bereid. Dit gezondheidsrisico zou zich voordoen bij aardappelpuree, gekookte en gebakken aardappelen.
Publicatiedatum: