Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
verkocht naast Chiquita

Chiquita lanceert nieuw bananenmerk: Hola Banana!

Gebrs. Van Aarle verkoopt vanaf de eerste week van 2016 het nieuwe bananenmerk "Hola Banana!". Dit nieuwe bananenmerk wordt naast Chiquita verkocht en biedt antwoord op de groeiende behoefte aan meerdere prijs- en kwaliteitsniveaus binnen het bananen assortiment. Hola Banana! bananen zijn klasse 1 bananen verkrijgbaar in 18,14 kilo dozen met herkomst Costa Rica of Panama. Hola Banana! bananen zijn afkomstig van Rainforest Alliance gecertificeerd plantages, wat staat voor een eerlijke en duurzame teelt. Chiquita introduceert Hola Banana! deze maand in heel Europa.



"Wij als Gebrs. van Aarle kijken ernaar uit om de verkoop van Hola Banana! bananen samen met Chiquita Nederland tot een succes te maken. Deze bananen bieden onze klanten handvatten om hun bananenassortiment verder te optimaliseren en zo te voldoen aan de veranderende vraag van de consument", aldus Frans Van Aarle, directeur Gebrs. Van Aarle. "We zien niet alleen kansen om Hola Banana! bananen binnen de detailhandel naast Chiquita bananen te verkopen. Ook voor horeca of markthandelaren die op zoek zijn naar bananen met een zeer scherpe prijs/kwaliteitsverhouding zijn deze bananen geschikt. Hola Banana! is ideaal voor gebruik in kantines, op kinderdagverblijven en als schoolfruit."


Mark Grim en Frans van Aarle

Mark Grim, Key Accountmanager Wholesale Chiquita Nederland: "Wij als Chiquita Nederland zijn blij dat Gebrs. Van Aarle de introductie van Hola Banana! omarmt. Wij zijn ervan overtuigd dat ons nieuwe merk een plek verovert op de competitieve bananenmarkt. Door onze krachten te bundelen staan we samen garant voor het leveren van een mooi product."

Ter ondersteuning van de introductie van Hola Banana! bananen biedt Gebrs. Van Aarle een aantrekkelijk introductieaanbod. Neem hiervoor contact op met 073-5441919 of mail naar verkoop@aarlegebrs.nl.

Publicatiedatum: