Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Saladebar SLA komt naar Utrecht

De populaire Amsterdamse winkel SLA komt naar Utrecht. Momenteel is men nog druk bezig met de verbouwingen aan het pand in de Voorstraat; de grote opening staat gepland voor maandag 12 oktober. SLA is in juli 2013 begonnen met een eerste zaak in Amsterdam en groeide naar vijf verschillende filialen. Vanaf maandag komt daar het eerste Utrechtse filiaal bij.


"Utrecht is voor ons de meest logische stap buiten Amsterdam", vertelt SLA-eigenaar Nina Pierson. "Er wonen veel studenten en starters en de Utrechters zijn al veel bezig met gezond eten. We vonden deze locatie aan de Voorstraat 52 en wisten dat we deze kans moesten grijpen. Met buren als Portare Via en Village Coffee weet je dat het goed zit."

"We beginnen in Utrecht gelijk met de nieuwe winterkaart. Met dit keer veel lokale producten. Natuurlijk hebben we veruit de meeste keus voor vegetariërs en veganisten. Al onze dressings en toetjes zijn altijd veganistisch."

Voor ieder wat wils
De vestiging in Utrecht wordt een kleine vestiging, zodat er gekookt moet worden in Amsterdam. "We brengen onze ingrediënten elke dag vers van Amsterdam naar Utrecht. We gaan met veel groene planten werken en onze interieurontwerpen, de Nicemakers, hebben hun best gedaan om de meest inspirerende setting voor onze bezoekers te creëren. In de winter gaan we ook starten met warme maaltijden. Voor ieder wat wils dus, ook op de koude dagen."

De missie van SLA is om gezond en duurzaam eten zo toegankelijk mogelijk te maken voor een zo breed mogelijk publiek. "Dat betekent niet alleen meerdere vestigingen maar ook projecten als het SLA kookboek of bijzondere workshops waarbij we inspirerende mensen uit het vak uitnodigen", aldus Pierson. De vestiging van SLA zal vanaf maandag 12 oktober, zeven dagen per week, van 11.00 uur 's ochtends tot 21.00 uur 's avonds geopend zijn.

Bron: nu.nl
Publicatiedatum: