Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

ADN organiseert bijeenkomst in TV-studio

Brancheorganisatie ADN nodigt je graag, in samenwerking met STIMS Media, uit voor een speciaal event op woensdag 16 september tussen 16.00 en 18.00 uur. Onderstaande videoclip geeft een indruk van de bedoeling van dit evenement.

Je bent dan van harte welkom in de TV Studio van STIMS Media waar, onder andere, het programma "Alles over Wonen' wordt opgenomen. Het adres is Oder 8, 2491 DC te Den Haag (vlak bij het stadion van ADO Den Haag). We gaan om 16.00 uur van start tot ongeveer 18.00 uur, waarna er nog voldoende tijd is voor een hapje, drankje en het leggen van contacten.

Zoals in het filmpje is te zien, zullen we nog een veiling organiseren, waarbij een deel van de opbrengst wordt geschonken aan KIKA (Stichting Kinderen Kankervrij).

ADN kijkt uit naar jouw aanmelding en we hopen natuurlijk op een grote opkomst. Wil je ons deze week (voor 4 september) laten weten of je komt en met hoeveel personen, dan zorgen wij dat het je aan niets ontbreekt!
Stuur een mailtje naar info@agfdetailhandel.nl of bel naar (070) 351 21 06.


Publicatiedatum: