Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Groeiende interesse in oplossingen voor luchtdrogen van bladgroenten

Sormac behoort tot de toonaangevende fabrikanten van machines voor de groente verwerkende industrie. Het bedrijf uit Venlo ontwikkelt en maakt klantspecifieke oplossingen voor de verwerking van aardappelen, wortelen, uien en bladgroenten voor klanten over de hele wereld.


Voor een langere houdbaarheid van sla en voor een fris en vers uiterlijk is de juiste vochtigheid belangrijk. Om deze te bereiken staan verschillende methoden ter beschikking die al naar gelang de gewenste eindvochtigheid en het type product ingezet kunnen worden. De luchtdroogtunnel type LDT wordt vooral ingezet wanneer een lage eindvochtigheid gewenst is alsmede voor kwetsbare producten. In de luchtdroogtunnel kunnen vochtwaardes van minder dan 2% op de oppervlakte van het product worden bereikt. Het voordeel van de luchtdroogtunnel tegenover andere thermische systemen is vooral het feit dat geen warmte en vocht aan de omgeving worden afgegeven.



Voor meer informatie:
www.sormac.nl
info@sormac.nl
Tel: 077-351 8444

Publicatiedatum: