Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

AUER Packaging verkoopt in jubileumjaar recordaantal kunststof kratten

Met een omzet ter hoogte van 76 miljoen euro heeft AUER Packaging afgelopen boekjaar (tot 31-12) het beste resultaat in haar bedrijfsgeschiedenis gehaald. Het bedrijf bestaat in 2015 dertig jaar. Met een plus van 31 procent overtrof de verpakkingsspecialist niet alleen duidelijk haar vorige omzet (58 miljoen euro), maar noteerde daarmee ook voor het vijfde jaar op rij groeicijfers.


"Innovatieve logistieke oplossingen en intelligente producten voor het professionele transport en de vakkundige opslag van vaste en vloeibare materialen maken AUER Packaging wereldwijd tot één van de eerste adressen voor klanten die gespecialiseerde kennis en een hoge kwaliteit 'made in Germany' bij de productie van transportverpakkingen weten te waarderen", benadrukt Robert Auer, directeur van het familiebedrijf. In 2014 produceerde het bedrijf samen met haar productiepartners circa 14 miljoen kunststof kratjes.

AUER Packaging is dit jaar ook goed van start gegaan met veel opdrachten en in de eerste zes maanden een omzetstijging van 10 procent. Ondanks de succesvolle productiestart en een verwachte omzetgroei - voor 2015 wordt er een omzet ter hoogte van circa 83 miljoen euro verwacht - rekent Robert dit jaar op een consolidering van het resultaat. "Nu moeten we de hoge investeringen van de afgelopen maanden in gebouwen en machines eerst terugverdienen."
Publicatiedatum: