Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Rob Verschoor winnaar goudkoortsactie Harvest of Health

Afgelopen maand maakten de afnemers van Harvest of Health kans op een mooie prijs. Er is van elk product een doos met gouden troslabels verspreid. De vinder van één van deze dozen kon een bedrag van €500,- winnen. Rob Verschoor uit Ridderkerk is de winnaar van deze actie geworden. Het bedrag wordt gesponsord door de Harvest of Health telers om de trouwe AGF-specialist te bedanken. Het bedrag van €500,- is bedoeld om de winkel van de AGF-specialist een upgrade te geven.



Winnaar Rob Verschoor van 'Verschoor Groentespeciaalzaak & Traiteur' weet wel raad met dit bedrag. "Tijdens het uitpakken van de bestelling kwam ik de gouden troslabels tegen. De prijs komt precies op tijd, aangezien ik van plan ben een hoek in mijn winkel te gaan verbouwen. Ik neem al jaren alle drie de lijnen van Harvest of Health af. Dan is het leuk om via zo'n actie iets te winnen."

Compleet assortiment
Met aromatische trostomaten, volle cocktailtomaten, heerlijke zoete mini troscherrytomaten en oranje paprika's van Harvest of Health halen detaillisten een compleet assortiment in huis. De producten staan bekend om hun volle, zoete smaak en dieprode kleur.

Voor meer informatie:
Harvest House
Honderdland 415
2676 LV Maasdijk
T +31 (0) 174 519 200
+31 (0) 174 519 201
sales@harvesthouse.nl
www.harvesthouse.nl

Publicatiedatum: