Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
samenwerking Frans van de Polder en Horloge.nl

‘Verse Horloges en Fruit’ voor Rotterdammers

Horlogespecialist Horloge.nl en Groente en Fruithandel Frans van de Polder uit Rotterdam slaan de handen ineen om Rotterdammers bewust te maken van de noodzaak om voldoende groente en fruit te eten. Met de campagne 'Verse horloges en Fruit' brengen zij onder aandacht dat slechts 5% van alle Nederlanders de aanbevolen hoeveelheid groenten en fruit eet. Tijd voor verandering!



'Doe mij maar twee kilo appels en dat horloge daar alstublieft'. Het klinkt een beetje gek, maar het kan in de maand mei bij Groentewinkel Frans van de Polder in Rotterdam Noord. Horlogespecialist Horloge.nl en Groente en Fruithandel Frans van de Polder activeren met de campagne 'Verse Horloges en Fruit' Rotterdammers om dagelijks op tijd, de aanbevolen hoeveelheid groente en fruit te eten.



Rotterdam eet veel te weinig groenten en fruit
Groenten, fruit en graanproducten zijn belangrijke bronnen voor de vezels, die ieder mens nodig heeft. Twee stuks fruit en 200 gram groenten per dag is de aanbevolen richtlijn volgens de Gezondheidsraad. Slechts 5% van de volwassenen houdt zich aan de richtlijn voor groenten en slechts 5-10% eet de aanbevolen hoeveelheid fruit. Met name onder jongeren zien we dat deze negatieve trend doorzet en dat ze veel te weinig vezels binnenkrijgen. Het is voor iedereen duidelijk dat dit niet goed is, maar hoe wordt het opgelost? De twee Rotterdamse ondernemingen wilden graag iets leuks en geks bedenken om de leefgewoonten in de havenstad weer op een gezond niveau te brengen; 'Verse horloges en fruit' dus.

Verse horloges en fruit
Van 29 april t/m zondag 31 mei kunt u naast ongeveer 150 soorten groenten en fruit, terecht voor betaalbare en stijlvolle dameshorloges, herenhorloges en kinderhorloges van merken als Casio, Lorus, Olympic en Tikkers. Voor meer informatie neemt u contact op met onderstaande personen.

Frans van de Polder groente en fruit specialiteiten
Contactpersoon: Frans van de Polder
Adres: Bergselaan 153,
3037 BH Rotterdam
Telefoon: 010 - 466 3833
Openingstijden: 07:00–19:00
 
Horloge.nl
Contactpersoon: Henri Otterspeer
Adres: Willebrordusstraat 14,
3037 TR, Rotterdam
Telefoon: 085 - 489 20 10
Openingstijden: 08:00 – 18:00
Publicatiedatum: