Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

India: Minister moedigt opslag uien aan

De omvang van de schade die gewassen in India hebben geleden hebben van recentelijke regenval is nog niet bekend en het Ministerie van Landbouw bereidt nog een rapport voor.

"De langverwachte discussie over de toestand van de landbouw in dit land is eindelijk woensdag van start gegaan. Donderdag zal de discussie zich voortzetten en zal ik ook de stappen uitleggen die de telers moeten nemen", zegt de Minister van Landbouw Radha Mohan Singh.

De Minister voegde er echter aan toe dat hij niet op de hoogte is van extra steun aan telers. De provincies Rajasthan, Madhya Pradesh, Maharashtra en Uttar Pradesh ontvangen momenteel al steun uit het Staats Rampen Fonds (State Disaster Respond Fund). De Minister raadt provincies ook aan om geld te vragen van het Price Stabilisation Fund en om dat te gebruiken om uien en aardappelen op te kopen en op te slaan in gebieden waar er te veel geproduceerd is.

Retailprijzen zijn onlangs geraakt door inflatiecijfers van rond de 13%.

Publicatiedatum: