Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Graydon erkenning voor JS Laadtechniek in bijzonder jaar

Afgelopen maand ontving JS Laadtechniek de 'Financieel Gezond Award 2014' van Graydon uit handen van Jan-Jasper Mijers. Deze award bevestigt dat zij tot de top van de financieel gezonde bedrijven behoort en dat relaties verantwoord zaken met hen doen. Directeur John van der Spek ervaart de award als kers op de taart in het 25-jarig jubileumjaar.

Slechts 3% van alle Nederlandse bedrijven hebben hun financiƫn echt op orde en voldoen aan de strenge voorwaarden van Graydon om zich 'financieel gezond' te kunnen noemen. 'We zijn hiervoor in aanmerking gekomen, omdat JS Laadtechniek van Graydon een positief kredietadvies kreeg en er volgens hen minimale kans op wanbetaling is', aldus Casper Hartman, hoofd administratie. 'Criteria zijn onder andere liquiditeit, solvabiliteit, betaalgedrag en de algemene bedrijfssituatie.'

Al 25 jaar een vertrouwd gezicht
2014 is voor JS Laadtechniek hiermee een nog bijzonderder jaar. Van der Spek: 'In 1989 startten wij met JS Laadtechniek, kleinschalig en volledig gericht op service voor reparatie van bestaande en montage van nieuwe laadkleppen. De basis hiervan is onveranderd. Wel zijn we nu met 4 vestigingen in Nederland, een partnership in Canada en 25 medewerkers een stabiele en betrouwbare dienstverlener.' Met de laatst geopende vestiging in Aalsmeer is het directe servicegebied van JS Laadtechniek verder uitgebreid. Klanten kunnen echter ook in Groningen op hen rekenen. 'Door goede contacten in het hele land, kan iedereen altijd een beroep op ons doen.'



Verantwoord zakendoen
Mark Beekman, Marketing Directeur bij Graydon: "Met de award kunnen bedrijven zich onderscheiden ten opzichte van de concurrent. De award laat zien dat een bedrijf aan haar (betalings-)verplichtingen kan voldoen. Dat betekent dat zakenrelaties zonder zorgen met ze kunnen samenwerken."

Juist focus op kwaliteit
De focus van het bedrijf ligt voornamelijk op het leveren van kwaliteit in materiaal en service. 'Dat is toch waar het onze klanten om gaat. We zijn trots op de award van Graydon en laten hiermee zien dat men volledig zorgeloos kan zakendoen met JS Laadtechniek. We werken namelijk ook volgens de CE-kwaliteitsnorm van de fabriek. Daarbij is het hele team LPK-gecertificeerd. Bovendien hebben we het Duitse certificaat VDHH en zijn we aangesloten bij Federatie Focwa als lid van CarrosserieNL.

Voor meer informatie:
John van der Spek
JS Laadtechniek
j.vanderspek@jslaadtechniek.nl
0174-54 03 40.

Publicatiedatum: