Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

40 kersensorteerlijnen geplaatst

Rivermaid Trading Company, een kersen- en perenverpakker uit Lodi (Californië) heeft een GP Graders AirJet™ Defect Grader geïnstalleerd. De 40-baanskersenlijn is de grootste die ooit is geïnstalleerd door GP Graders.



Rivermaids CEO Patrick Archibeque en zijn team hebben vorig jaar veel gereisd om alle kersensorteermachines en software op de markt te controleren. Zij vonden de GP Graders AirJet™ Defect Grader met Ellips-software het meest indrukwekkend. Archibeque zei: "Ons team was het meest onder de indruk van het consistente product dat door de AirJet™ van GP Graders wordt geproduceerd. De Ellips-software mat en sorteerde de kersen nauwkeurig, met een precisie die onze klanten verwachten. De machine is een belangrijk hulpmiddel in het tegemoetkomen aan de eisen van onze klanten."

Het team van Rivermaid evalueerde de kersen op grootte en gebreken en analyseerde hoe de sorteerder gespleten, gescheurde en zachte tomaten plus hun grootte en kleur detecteerde. De nieuwe lijn verandert de manier waarop kersen worden gesorteerd: tot 85% van de defecten wordt opgespoord en 97% wordt accuraat gemeten. Dit vermindert de arbeidskosten aanzienlijk en verhoogt de productiviteit. Bovendien maakt het de consistente uitvoering van een strikte kwaliteitsnorm mogelijk.

Als een van de grootste kersenverpakkers van Californië is Rivermaid van plan 26 ton per uur te gaan verwerken in het hoogseizoen. Rivermaid Trading Company onthulde de nieuwe lijn tijdens het jaarlijkse telersfeest op donderdag 17 april.

Voor meer informatie:
Mike Rolph
MJR Creative Group
E-mail: mike@mjrcg.com
www.gpgraders.com
Publicatiedatum: