Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Citrus verkleint mogelijk de kans op hersenbloedingen

Een recente studie toont aan dat het eten van vitamine C-rijk voedsel de kans op hersenbloedingen mogelijk verkleint. Het onderzoek werd uitgevoerd in het Pontchaillou Universiteitsziekenhuis in het Franse Rennes. De onderzoekers vergeleken 65 patiĆ«nten die zijn getroffen door hersenbloedingen met 65 gezonde mensen. Alle deelnemers werden getest op vitamine C in het bloed. De groep met hersenbloedingen 
bleken aanzienlijk verarmde vitamine C-waardes te hebben. Dus, concludeerden de onderzoekers, de inname van vitamine C zou aangemoedigd moeten worden door bijvoorbeeld het eten van citrusfruit. 


Publicatiedatum: