Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

VS: onderzoek naar ideale aroma's in avocado's

In een reeks van onderzoeken van het Amerikaanse ministerie van Landbouw en de Universiteit van Californië - Riverside, wordt onderzoek gedaan naar belangrijke inhoudsstoffen van avocado's die bijdragen aan het ideale aroma. Hass-avocado's hebben minstens 25 aromastoffen die bijdragen aan het aroma van de vruchten. Bij de onderzoeken wordt gekeken naar de aard en concentraties van deze stoffen. Voorlopige resultaten lieten zien dat testpersonen avocado's lekkerder vonden wanneer bepaalde stoffen bij rijpende vruchten afnamen.
Publicatiedatum: