Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
De Buurman verhuist naar nieuw bedrijfspand

"Groeiende vraag naar werkfruit en maaltijdboxen"

Na 9 jaar huren in IJsselmuiden staat De Buurman nu op eigen benen op de Marslanden in Zwolle. Op de nieuwe locatie distribueren ze WerkFruit voor bedrijven, maaltijdboxen voor consumenten en Foodboxen voor gevangenissen. "Om te voldoen aan de groeiende vraag naar catering voor bedrijven, zoals verse kant-en-klaarmaaltijden, soepen en lunches, bouwen we hier binnenkort ook een grote keuken", aldus eigenaar Jeroen Stegeman.

Stegeman koopt alle producten in bij 'Lokale Helden' en werkt daarmee aan zijn missie een eerlijker en gezond voedselsysteem te realiseren. De Buurman is in 2016 begonnen met de verkoop van MaaltijdBoxen uit de korte keten. Intussen is dat uitgebreid met het invullen van meer maaltijdmomenten, 2 VersLokalen, een online shop die landelijk bezorgt en eigen maaltijdproductie. De Buurman richt zich nadrukkelijk ook op de zakelijke markt met werkfruit, bedrijfscatering, het maaltijdboxcollectief, zakelijke lunches, borrelplanken etc. Jeroen: "Als ik aan één tak van sport deed, dan had ik waarschijnlijk niet meer bestaan."

Bron: De Buurman LinkedIn

Publicatiedatum: