Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Italiaanse paddenstoelenexporteur zoekt nieuwe afzetmarkten

Het paddenstoelenseizoen is in volle gang bij het Italiaanse Sipo. "De afzet in eigen land verloopt vlot, maar ook in het buitenland krijgen we uitstekende feedback, vooral in Griekenland", zegt Riccardo Giacomini, hoofd Ontwikkeling bij Sipo. "We zijn ook contacten aan het leggen in andere landen, zoals in Zwitserland en de Verenigde Arabische Emiraten."

"De lijn 'Sapori del mio Orto' bestaat uit verpakkingen van 300 gram: 8 schaaltjes met één soort paddenstoel en 6 mixverpakkingen. Ze kunnen zowel rauw of gekookt geconsumeerd worden."

Riccardo Giacomini

De verpakkingen met één ingrediënt omvatten witte en kastanjechampignons, in z'n geheel en in plakjes, cardoncello oesterzwammen, portobello champignons, gewone oesterzwam, shiitake en pioppino (populierenleemhoed). De mixen omvatten gevulde champignons, paddenstoelenragout, mix om te sauteren, mix van paddenstoelen, paddenstoelen voor in de oven en salade van paddenstoelen en groenten.

"De verpakking werd iets meer dan een jaar geleden vernieuwd en getuigt van de voortdurende inspanningen van het bedrijf om de versheid van het product centraal te stellen en de consument zo goed mogelijk te bedienen", voegt Giacomini toe.

Vorige week nam Sipo deel aan de #Gulfood in Dubai. "Wat mij het meest trof was de diversiteit van de standhouders en het innoverende karakter van de beurs", vertelt directeur Massimiliano Ceccarini. "Meer dan 5.000 bedrijven boden er een spektakel van traditionele gastronomische producten en nieuwe voedingstrends van over de hele wereld."

Massimiliano Ceccarini

"We hadden er de gelegenheid om te netwerken met experts uit de branche, wat de weg opende voor potentiële samenwerkingen en partnerschappen. De conferenties en workshops boden een breed overzicht van de uitdagingen en kansen in de wereldwijde voedingssector, en leverden waardevolle informatie en inspiratie."

Voor meer informatie:
Sipo Srl
Via Fermignano 20
47814 Bellaria Igea Marina (RN) – Italië
Tel: +39 (0)541 339711
sipo@sipo.it
www.sipo.it

Voor meer informatie
Riccardo Giacomini
Tel: +44 794 9425912 (VK)
sipo@sipolondon.uk
www.sipolondon.uk

Publicatiedatum: