Junior Online Marketeer

PHALAENOPSIS TELEN IS EEN VAK

Artisan Orchids is een orchideeënkwekerij en teelt sinds 2006 Phalenopsis in Nieuwaal. Klanttevredenheid & Innovatie zijn  belangrijke pijlers binnen onze organisatie. Daarom investeren wij voortdurend in de modernste technieken zodat wij de beste in ons vakgebied blijven. Tevreden klanten: daar worden wij helemaal blij van. Wij zijn ervan overtuigd dat onze persoonlijke benadering onze klanten succesvol maakt! Team & Kwaliteit: de schouders eronder, op elkaar kunnen rekenen en altijd gaan voor het beste resultaat. Dat is kenmerkend voor ons. Omdat wij kwaliteit belangrijk vinden investeren wij ook in ons team van 35 medewerkers. Iedereen heeft een talent en wij doen graag ons best
om dat in onze medewerkers naar boven te halen.


Junior Online Marketeer


Wat houdt de functie in

Als junior online marketeer ben je verantwoordelijk voor het realiseren van bezoekers en omzet binnen onze B2C-webshop. Artisan Orchids heeft de laatste jaren een groei doorgemaakt en deze nieuwe functie is gecreëerd zodat wij de groei kunnen voortzetten en onze toekomstplannen worden gerealiseerd.

Je neemt beslissingen op basis van je creatieve instinct en toetst deze met cijfermatige onderbouwingen. Hierbij maak je steeds de afweging tussen de (online) marktontwikkelingen en commerciële belangen. Je rapporteert hierbij rechtstreeks aan de sales & marketing manager.


Wat ga je doen

Op dagelijkse basis schrijf je inspirerende content voor onze social mediakanalen en ga je actief de dialoog aan met onze volgers. Samen met de sales & marketing manager rol jij aan de hand van de marketing- en content kalender online marketing campagnes uit. Je zorgt voor exposure, branding en linkbuilding.

Omdat jij barst van inspiratie kun je commercieel aantrekkelijke teksten op productniveau schrijven en deze ook verwerken in een grafisch ontwerpprogramma.


Kwaliteit en online marketing

Doordat jij bent opgegroeid met social media ben jij in staat om diverse content te creëren welke aansluit op verschillende kanalen (Tik Tok, FB, Instagram en Linkedin). Ook draai jij je hand niet om voor het opstellen van prikkelende nieuwsbrieven met aantrekkelijke aanbiedingen voor onze klanten. Natuurlijk voer jij niet alleen uit, maar analyseer jij ook de resultaten om te meten welke content en campagnes succesvol zijn.

Daarnaast ben je continu bezig met de optimalisatie van de B2C-webshop. Je ziet het als een uitdaging om de kwaliteit te borgen middels een website die altijd up-to date is met aantrekkelijke content.


Wie ben jij

Jij bent een veelzijdige en enthousiaste collega die van aanpakken weet! Je vindt het leuk om met veel verschillende werkzaamheden tegelijk bezig te zijn en weet hier overzicht in te bewaren en prioriteiten te stellen. Je houdt van online shoppen, inspiratie opdoen en wordt blij van een online webshop die onze klanten een geweldige customer experience biedt.

Je bent proactief, toegankelijk, betrouwbaar en een sparringpartner voor de directeur op het gebied van jouw vak. Daarnaast ben je pragmatisch, oplossingsgericht, heb je een organiserend vermogen en ben je super gedreven.


Wat breng jij mee 

Een opgewekt humeur en genoeg energie voor tien. Elke dag is voor jou een feestje en online is jouw tweede thuis. Een creatieve mind en tegelijkertijd een (aangeleerde) structuur om planmatig te werk te gaan.

Wat vinden wij nog meer belangrijk

 • HBO- werk- en denkniveau bij voorkeur e-commerce of marketing
 • 1-3 jaar online marketingervaring
 • Commercieel inzicht en affiniteit met SEO, SEA, en
  e-mailmarketing
 • Ervaring met Canva of andere grafische ontwerpplatforms
 • Initiatief, creativiteit, structuur in je werk en een analytisch denkvermogen
 •    Passie voor wonen en interieur in het luxe segment
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit omdat je verantwoordelijk bent voor de sociale mediakanalen


Kun je niet wachten bij ons te starten? Mail een sollicitatiebrief met CV t.a.v. Wilco Verhoeven naar administratie@artisan-orchids.com. Voor inhoudelijke informatie over de vacature kun je contact opnemen met 06-40453806. Een assessment zal onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedures. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Het heeft tevens geen zin om te reageren indien je niet beschikt over de gevraagde functie-eisen, of indien je de verplichting is opgelegd om te solliciteren.


Wat hebben wij jou te bieden

 • Een inspirerende werkomgeving waar je de ruimte wordt geboden om jezelf te ontwikkelen
 • Een leuke afwisselende baan binnen een hecht en ervaren team
 • Vrijheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen
 • Een salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden dat bij je past
 • Splinternieuwe (naar eigen inzicht) in te richten functies en korte lijnen met de algemeen directeur

 


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven