Junior In-/verkoper AGF

Ben jij een Starter die graag zijn eerste stappen zet als Inkoper binnen een groeiende branche? Kun je snel schakelen, ben je scherp en sociaal vaardig? Ben je op zoek naar een goede mentor en een organisatie waar jouw inzet en initiatief worden gewaardeerd en beloond met voldoende uitdagingen en de mogelijkheid loopbaan zelf vorm te geven? Lees dan zeker verder!

SFI te Rotterdam zoekt een

Junior In-/verkoper AGF 

(m/v, fulltime)

Ben jij initiatiefrijk met een commerciële instelling en affiniteit met de internationale fruithandel? Zet jij de geboden vrijheid om in een glansrijke carrière?


Wat ga je doen als Junior In/ verkoper AGF?

 • Je start met het leerproces door de (Senior) Inkopers te ondersteunen;
 • Je sluit aan bij meetings en gaat regelmatig bij binnenkomst van fruit kijken om zo je kennis van fruit, de klanten, de leveranciers en markten te ontwikkelen;
 • Je monitort de compliance op certificering, productkwaliteit, voedselveiligheid en duurzaamheid;
 • Onder begeleiding van je mentor ga je onderhandelen, stel je contracten op en inkoopprijzen vast.


Voor wie is dit interessant?

 • Je hebt een afgeronde MBO of HBO opleiding en bent ambitieus en leergierig;
 • Je handelt snel, bent scherp, resultaatgericht, zelfverzekerd, sociaal vaardig en hebt geen 9-5 mentaliteit;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse, Engelse taal;
 • Het is een pre als je de Spaanse taal in woord en geschrift beheerst


Wat bieden wij jou?

 • Een functie binnen een flexibel onafhankelijk familiebedrijf waar bij voldoende inzet/initiatief enorme kansen en uitdagingen liggen;
 • Een kans om begeleid door een ervaren mentor je eerste stappen te zetten in een inkoop functie binnen een groeiende branche met veel mogelijkheden;
 • Werken in een gedreven team met Nederlandse en internationale collega’s in een open werksfeer;
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, je start met een goed basissalaris en naar gelang van je groei binnen de organisatie groeien je arbeidsvoorwaarden mee.


Geïnteresseerd?

Stuur dan je CV met korte motivatie naar directie@sfifruit.com gericht aan Peter de Jongh (Marketing Directeur en leidinggevende Verkoopteam).

 

SFI ROTTERDAM B.V. is een dynamische handelsonderneming die zich bezighoudt met de im- en export van fruit. SFI Rotterdam B.V. is in 1977 opgericht familiebedrijf met dito sfeer, dit is dan ook zeker merkbaar in de omgang in het team en de werksfeer. Als je op zoek bent naar een uitdagende functie met voldoende kansen tot zelfontplooiing dan ben je bij ons aan het juiste adres. Initiatiefrijk zijn wordt bij ons zeker beloond. Met meer dan 40 jaar ervaring in deze branche is SFI uitgegroeid tot een vaste speler in de internationale fruithandel. De hoge servicegraad, waarbij onze klanten en leveranciers altijd op de eerste plaats komen, waarborgen onze continuïteit in de keten van land van oorsprong tot klant.


Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven