Teamleider leliekwekerij

Als modern en toonaangevend glastuinbouwbedrijf zijn wij constant in ontwikkeling. Klaver Lily is een leliekwekerij gespecialiseerd in de broei van Oriental-lelies. Door de groei van onze kwekerij zijn wij op zoek naar een teamleider die zorg draagt voor de dagelijkse leiding van één van de vier productieafdelingen binnen ons bedrijf.  

Teamleider leliekwekerij 

Functieomschrijving

In deze functie ben je onder de bedrijfsleider verantwoordelijk voor:

  • De aansturing van uitvoerende medewerkers op jouw afdeling (10-15 medewerkers). Het inwerken van nieuwe en tijdelijke medewerkers.
  • Het maken van de planning van de uit te voeren productiewerkzaamheden en de efficiënte uitvoering van de werkzaamheden op jouw afdeling.  
  • Het oogsten, bossen, verpakken en de opslag van de lelies. Inclusief verzendklaar maken voor de veiling of directe orders.
  • De uniformiteit van de geoogste producten.


Functie-eisen

Voor deze functie heb je een opleiding gevolgd aan het MBO Land- en tuinbouw, bij voorkeur in de glastuinbouw. Je beschikt tevens over werkervaring in de sector en hebt voldoende productkennis. Je bent resultaatgericht en hebt organisatorische en leidinggevende kwaliteiten die je goed in de praktijk weet te brengen. Je bent een motivator, communicatief vaardig en hebt een flexibel instelling.

 

Herken je je in het bovenstaande stuur dan je sollicitatie met motivatie naar Lydia@klaverlily.nl


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven