Manager Inkoop AGF

E.F.P. International B.V. is een import en export onderneming in alle mogelijke soorten groenten en fruit met vestigingen in Poeldijk, Groningen en Perpignan (FR). In onze eigen loods verwerken we alle inkomende producten en bouwen we op maat gemaakte pallets voor onze klanten in binnen- en buitenland.

Vanwege groei is binnen het team ruimte ontstaan voor de functie:

Manager Inkoop AGF

Met kennis en een netwerk in fruit en/of citrus

(Standplaats Poeldijk, fulltime)


Dit ga je doen

In samenwerking met jouw (Franse) inkoop collega’s ben jij verantwoordelijk voor het coördineren en uitbreiden van het huidige AGF-(import)pakket. Je houdt hierin actief de ontwikkelingen van de markt in de gaten, kunt hier conclusies uit trekken en weet de juiste stappen te ondernemen, waarbij je rekening houdt met risicospreiding en rendement.

Daarnaast ga je ervoor zorgen dat de inkooptaken worden gecentraliseerd en gecoördineerd in samenwerking met jouw collega’s. Er wordt van jou verwacht dat je in staat bent om een verbindende rol te vervullen tussen verkoop, leveranciers, kwaliteit en logistiek. Je zoekt actief het contact met de betrokken afdelingen, zodat een efficiënte afstemming wordt gecreëerd.

Tevens ben je sparringpartner van de directeur en neem je deel aan het managementteam, waarbij je op strategisch niveau kan meedenken.


Jouw profiel

Je bent communicatief vaardig, een verbinder en in staat om langdurige relaties met collega’s en leveranciers op te bouwen, uit te breiden en te onderhouden. Daarnaast ben je analytisch sterk en durf je te ondernemen. Je hebt minimaal HBO-werk/denkniveau en hebt ruime ervaring in een soortgelijke functie. Je beschikt over een uitgebreid netwerk (fruit en citrus is wenselijk). Door het internationale karakter van het bedrijf is een goede beheersing van de Engelse taal in woord een geschrift van belang (Spaans is een pré). Daarnaast vraagt deze functie om een goede kennis van MS Office en is ervaring met het softwarepakket Navision een voordeel.


Wat bieden wij

Een afwisselende functie waarin je vrijheid en vertrouwen krijgt om de afdeling Inkoop naar een hoger niveau te brengen. Er is ruimte voor eigen initiatief binnen een informeel familiebedrijf waar oog is voor het individu. Naast een passend salaris bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden en is er ruimte om jezelf te ontwikkelen.


Reageren

Je kunt jouw reactie met curriculum vitae vóór 30 juni 2020 mailen naar sollicitaties@efpinternational.nl. Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Ferry van der Leek/Saskia Hilbrants, telefoon (0174) 79 44 11.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven