Bedrijfsleider landbouwbedrijf

Laarakker Groenteverwerking B.V. in Well (nabij Venray) is met ruim 70 vaste medewerkers een gerenommeerd toeleveringsbedrijf voor de groenteverwerkende industrie. Kwaliteit en voedselveiligheid staan hoog in haar vaandel, het bedrijf is o.a. ISO gecertificeerd. Door de steeds verdergaande mechanisering en automatisering zijn de teelt, productie, verwerking en afzet meer en meer geperfectioneerd. Groenten, zoals wortelen, erwten, bonen en prei worden op contractbasis bij meer dan 400 telers in met name Nederland en Duitsland geteeld. Het zaaien en oogsten wordt grotendeels met eigen machines uitgevoerd. Een gedeelte van de oogst wordt op locatie te Well verder verwerkt als halffabricaat voor de foodsector. Laarakker Groenteverwerking heeft tevens van oudsher een eigen landbouwbedrijf. Voor dit bedrijf zijn we nu, namens onze opdrachtgever, op zoek naar kandidaten (M/V) voor de volgende fulltime functie:

Bedrijfsleider landbouwbedrijf

Unieke kans om in deze prachtomgeving veelzijdige akkerbouw te kunnen bedrijven


De functie:

Na een gedegen inwerkperiode volg je de huidige functionaris op, die binnenkort met pensioen gaat. Je runt als meewerkend voorman samen met je vier personen tellend team het landbouwbedrijf, rondom het groenteverwerkingsbedrijf te Well. De totale grootte van het landbouwbedrijf is 300 ha. Het gaat om de eigen teelt van gewassen als erwten, bonen, schorseneren, wortelen, uien en granen. Je bent hierbij uiteraard verantwoordelijk voor cruciale activiteiten als de zaai, de uiteindelijke teelt en oogst van deze gewassen. Verder ben je verantwoordelijk voor de technische staat van de machines die gebruikt worden ten behoeve van het landbouwbedrijf. In minder drukke periodes word je ingezet op het moederbedrijf.

Je kunt rekenen op een professionele support van het moederbedrijf, alsmede van een externe deskundige. Je rapporteert rechtstreeks aan de directie.


Jouw profiel:

Je hebt met succes een middelbare opleiding op het gebied van de landbouw afgerond. Je houdt van dit mooie vakgebied, je bent hands-on en weet prioriteiten te stellen. Je bent een mensen-mens en een coach voor je teamleden. Je blijft rustig, ook onder stress. Heb je een eigen bedrijf gehad of een vergelijkbare ervaring, dan is dat een pre. Je woont bij voorkeur tot zo’n 30 km afstand van het bedrijf.


Laarakker biedt:

Een positie met vrijheid en verantwoordelijkheid. Een werkomgeving, waar goed wordt samengewerkt en waar veel expertise aanwezig is. Je kunt rekenen op een mooie toekomst. Het bedrijf biedt een passend salaris en bijbehorende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Ligt je hart bij de landbouw en wil je deze kans niet aan je voorbij laten gaan? Stuur of mail dan je brief met CV naar 6P Consultancy, onder vermelding van de code 20-104. Klik op deze link om te solliciteren. Het postadres is Ondernemersplein Limburg, Steegstraat 5, 6041 EA ROERMOND; het e-mailadres info@6pconsultancy.com. Eerst bellen kan ook: 0475-235899, vraag dan naar René Jansen of Sel Popalyar. Voor aanvullende informatie attenderen we je graag op de websites www.laarakker.nl.


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven