Stageplaats gezocht

Mijn naam is Jelle, 22 jaar en 2e jaars Tuinbouw & Agribusiness student bij hogeschool Inholland in Delft. Naast dat ik nu werkzaam ben als teamleider bij de Albert Heijn, heb ik voorheen vele uren op de AGF afdeling mogen maken. Dit heb ik met veel plezier en passie voor de afdeling gedaan.

Dit heeft mijn interesse gewekt in de AGF sector en ik zou graag via een stage mij verder willen ontwikkelen binnen deze sector. Ik ben leergierig, steek graag de handen uit de mouwen en ben precies in mijn werk. Door mijn ervaring als teamleider bij de Albert Heijn kan ik ook goed met stress omgaan en kan ik goed in teamverband werken.

In het derde jaar van mijn opleiding moet ik stage lopen in de periode van 2 september 2020 tot aan 31 januari 2021. Tijdens mijn stage is het de bedoeling dat ik naast de reguliere werkzaamheden een onderzoek uitvoer. Hierin ligt mijn voorkeur voor een onderzoeksonderwerp binnen het inkoop/verkoop of logistieke proces. Natuurlijk sta ik ook open voor een ander onderwerp dat gerelateerd is aan mijn opleiding.

Mocht mijn bericht uw interesse hebben gewekt of wilt u graag meer informatie over mij, dan hoor ik dit graag. U kunt mij mailen op jellhoev66@hotmail.com


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven