Abonneren

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Manager Veiligheid, Arbo & Duurzaamheid

FruitMasters (HK Geldermalsen) is de grootste fruitcoöperatie van Nederland, waarbij ruim 400 fruittelers zijn aangesloten.

FruitMasters zorgt voor de vermarkting van hard- en zachtfruit in zowel het binnenland als in het buitenland. Daarbij begeleidt FruitMasters het fruit vanaf de teelt tot aan de aanschaf door de consument. Van sorteren en verpakken tot en met marketing en winkelvloerpresentatie. FruitMasters is bekend van de merken Kanzi®, Migo®, Prestige, Bob’s en Produce of Holland. Verder is er veel aandacht voor volgende generaties, zoals Smulfruit® in samenwerking met Disney. Mede door de aangesloten fruittelers is FruitMasters in staat Nederlands kwaliteitsfruit direct van de bron te leveren aan (inter)nationale handelshuizen en retailers. FruitMasters in Nederland heeft een eigen facilitair en logistiek centrum, waardoor zij een onmisbare partij voor de fruitmarkt is.

Ben jij de veranderaar die graag het kwaliteits- en veiligheidsbewustzijn bij FruitMasters verder helpt vergroten? Dan is deze vacature jou op het lijf geschreven!

 

Manager Veiligheid, Arbo & Duurzaamheid


Functie

Focus op Voedselveiligheid, Arboveiligheid en Duurzaamheid

 • Je bent samen met je team verantwoordelijk voor het beleid van de afdeling Voedselveiligheid & Duurzaamheid.
 • Het (dagelijks) aansturen van het team Voedselveiligheid & Duurzaamheid bestaande uit een KAM-coördinator en een medewerker Telercertificering.
 • Verantwoordelijk voor de borging en implementatie van de verschillende kwaliteitsmanagementsystemen, zoals GlobalGAP, BRC, IFS, ISO14001 en SMETA.
 • Je bent verantwoordelijk voor het preventiebeleid Arbo en vervult een coördinerende en uitvoerende rol bij het opstellen en uitvoeren van de RI&E en het calamiteitenplan.
 • Je voert zelf interne audits uit, begeleidt externe audits, zorgt voor opvolging van eventuele verbeterpunten en adviseert tevens het MT.
 • Je blinkt uit in procesmatig denken en bent hierdoor in staat werkprocessen te vertalen naar procedures en instructies.
 • Je bent de verbindende factor tussen verkoop en productie, je vertaalt hierbij de specifieke klanteisen en normen door naar het proces en begeleidt klantaudits.
 • Je weet hierdoor veranderingen in gang te zetten en de juiste (veiligheids)cultuur te borgen binnen de organisatie.
 • Je rapporteert aan de Manager Business Assurance & Support.


Profiel  

Veranderaar die het kwaliteits- en veiligheidsbewustzijn bij medewerkers kan vergroten.


Functie-eisen

 • Bachelor of Masters, bijvoorbeeld Levensmiddelentechnologie, Veiligheidskunde of vergelijkbaar.
 • Een aantal jaar relevante (leidinggevende) werkervaring binnen een (food)productiebedrijf, bij voorkeur binnen AGF.
 • Ervaring met de (seizoens)dynamiek en dagelijks veranderende uitdagingen binnen de vers sector is pre.
 • Je hebt project management ervaring én met kwaliteitsmanagementsystemen zoals BRC, IFS, ISO9001 en ISO14001.
 • Je weet mensen op de juiste manier te motiveren, te inspireren en te verbinden en brengt hiermee veranderingen in gang.
 • Door je visie en leiderschapskwaliteiten kun je in een dynamische en sterk groeiende organisatie veiligheid op een adequaat niveau houden.
 • Goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.


Competenties

 • Communicatief & Overtuigingskracht
 • Daadkrachtig & Servicegericht
 • Sterk in plannen & Organiseren
 • Resultaatgericht & Doorzetter
 • Teamworker & Hands-on mentaliteit


Standplaats

Geldermalsen (op loopafstand van station)


Aanbod

FruitMasters geeft je de ruimte om eigen initiatieven aan te brengen waardoor je samen met je team kan zorgen voor performance verbetering. FruitMasters is een groeiende en (inter)nationale speler in de dynamische fruitbranche. Naast goede arbeidsvoorwaarden, krijg je korting op fruit voor thuis!


Reageren

FruitMasters heeft de Werving en Selectie voor de vacature Manager Veiligheid, Arbo & Duurzaamheid exclusief uitbesteed aan FreshRecruitment. Voor meer informatie kun je terecht bij Karen Zaaijer, telefonisch bereikbaar op +31(0)6 46 00 00 58. Sollicitaties uitsluitend via www.freshrecruitment.com. Uitgebreide informatie over de organisatie is te vinden op www.fruitmasters.com. Een persoonlijkheidsvragenlijst maakt onderdeel uit van de procedure.

 

FreshRecruitment is specialist in Food & Agri vacatures voor Bachelors en Masters. Onze mensen zijn vakkundige professionals die als zelfstandig ondernemer samenwerken. Wij werken met een omvangrijke database, social media en gerichte wervingscampagnes. International recruitment met een groot netwerk (o.a. Europa, Azië, Afrika, Zuid-Amerika) De marktgebieden zijn: Food, Agri, Retail (FMCG/ OOH), Levensmiddelentechnologie, Food Technology, Nutrition, Biobased, Life Sciences, Animal Scienes, Agro chemicals, Veterinaire pharma, Techniek, Horticulture, Plant Sciences, Organic Agriculture, Sierteelt en Tuinbouw. De functiespecialisaties, zowel vaste als interim posities zijn: General Manager(s), Directie, Sales & Marketing, Financieel, Human Resources (HRM), Operations, Logistiek (Supply Chain), Inkoop, Buyer, Trader, Research & Development (R&D), Voedingsmiddelentechnoloog, Nutritionist, Kwaliteit (QA / QESH), Engineering, Projectmanagement en Procestechnologie.


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven