Abonneren

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Teeltspecialist (Proeftuin & Veredeling)

Florensis groeit, bloeit en verandert en daar speel jij als Teelspecialist een grote rol in. Heb jij de ervaring om de organisatie en de afdeling verder te ontwikkelen en te professionaliseren? Grijp dan je kans!

Teeltspecialist (Proeftuin & Veredeling)

Full-time - Hendrik-Ido-Ambacht


Wat doe je als Teeltspecialist Proeftuin & Veredeling bij Florensis?

In deze functie heb je een sturende rol om een grote verscheidenheid aan teelten op een kwalitatief hoogstaand niveau te brengen en te houden. Hierbij gaat het met name om de teelt van showmateriaal, vergelijkingsproeven, selectieproeven, kruisingsplanten maar ook moederplanten t.b.v. stekproductie. Dit alles in zowel bedekte als open teelten (containervelden) en met een grote verscheidenheid aan rassen, zowel een- en meerjarigen.

Je werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit het interpreteren van scoutings resultaten en het opstellen van een doelmatig gewasbeschermingprogramma, het instellen, controleren en bijsturen van klimaatsinstellingen, het bepalen en controleren van de juiste watergift. Je zult een aantal teeltmedewerkers op functionele basis aansturen en zorgen voor uitvoering van werkzaamheden in de juiste volgorde en met de juiste prioriteit. Met enige regelmaat zal je ook bepaalde werkzaamheden zelf uitvoeren.

Deze afdeling bestaat uit een team van ervaren, enthousiaste en betrokken collega’s. Je zult veel samenwerken met de afdelingen Breeding, Corporate Product Management en Marketing. Dit zijn je voornaamste (interne) klanten.

Jij bent iemand die zijn expertise goed kan inbrengen op het gebied van de teelt van siergewassen, zodanig dat deze kunnen worden geproduceerd volgens de eisen van de genoemde (interne) klanten.


Wat vragen wij van jou als Teeltspecialist Proeftuin & Veredeling?

  • Afgeronde agrarische opleiding op MBO/HBO-niveau, of een door ervaring verkregen gelijkwaardig werk- en denkniveau;
  • Minimaal 5 jaar teelttechnische ervaring;
  • In het bezit van spuitlicentie 2;
  • Kunnen omgaan met klimaatcomputer en waterzijdige apparatuur;
  • Kennis van Microsoft Office applicaties.


Wat kun je van ons verwachten?

  • Een uitdagende werkomgeving met de ruimte èn middelen om nieuwe ideeën te realiseren;
  • Een fijne werksfeer met korte lijnen en een no-nonsense mentaliteit;
  • Kansen voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling;
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden met collectieve regelingen en een resultaatafhankelijke winstdeling.

Informatie en solliciteren

Is dit helemaal jouw baan? Ben jij die ervaren en kwaliteitsgerichte Teeltspecialist die het verschil gaat maken? En lijkt het jou leuk om onderdeel te zijn van een gedreven en dynamisch team binnen Florensis? Klik dan op deze link om te solliciteren. Wij komen graag met jou in contact! 

Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met Edwin Broekhuizen  (Manager Nucleus Stock, Trial Garden & Breeding Support), telefoon 078-6233200.  Een assessment kan onderdeel zijn van de procedure. 


ACQUISITIE NAAR AANLEIDING VAN DEZE VACATURE WORDT NIET OP PRIJS GESTELD

Florensis is een toonaangevend familiebedrijf in de internationale sierteelt. Onze visie is om de meest betrouwbare, innovatieve en duurzame veredelaar en vermeerderaar te zijn. Wij hebben productie- en veredelingslocaties in Nederland, Duitsland, Portugal, Kenia en Ethiopië. Met ruim 2.000 medewerkers leveren we jaarlijks een assortiment van 4.000 plantvariëteiten aan 8.000 professionele kwekers in 50 landen. Voor ons is verantwoord ondernemen even natuurlijk als het bieden van de beste kwaliteit met de hoogste leverbetrouwbaarheid.

Onze website


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven