Abonneren

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Keurmeester - AGF

SFI ROTTERDAM B.V. is een dynamische handelsonderneming die zich bezighoudt met de im- en export van fruit. SFI Rotterdam B.V. is in 1977 opgericht familiebedrijf met dito sfeer, dit is dan ook zeker merkbaar in de omgang in het team en de werksfeer.

Als je op zoek bent naar een uitdagende functie met voldoende kansen tot zelfontplooiing dan ben je bij ons aan het juiste adres. Initiatiefrijk zijn wordt bij ons zeker beloond.

Met meer dan 40 jaar ervaring in deze branche is SFI uitgegroeid tot een vaste speler in de internationale fruithandel. De hoge servicegraad, waarbij onze klanten en leveranciers altijd op de eerste plaats komen, waarborgen onze continuïteit in de keten van land van oorsprong tot klant.

Keurmeester - AGF


Kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid. Daar onderscheidt SFI Rotterdam B.V. zich mee van andere bedrijven. En daar word jij als Keurmeester verantwoordelijk voor. Je komt te werken op diverse locaties waar het fruit gelost wordt. Het gaat hier om vers fruit geïmporteerd uit het zuidelijk halfrond dat per container of koelschip aankomt in Rotterdam.

Je voert met een iPad kwaliteitsinspecties uit, bij binnenkomst en bij de eindbeoordeling bij uitlevering. Met jouw AGF ervaring en productkennis voel je ook precies aan, wanneer tussendoor nog extra controle nodig is. Zo ben jij altijd up-to-date over de kwaliteit en houdbaarheid van de producten die we op voorraad hebben.

Klanten kiezen voor SFI Rotterdam B.V. omdat ze weten dat wij kwaliteit leveren. Daarom is het belangrijk dat je jouw kennis overdraagt aan het commerciële team. Dagelijks is er overleg, zodat zij de juiste informatie kunnen communiceren naar klanten. Ook geef je advies over de verpakkingen en draag je zorg voor monsternames die worden opgestuurd voor analyse.


Wat breng je mee?

  • Ervaring als Keurmeester in de AGF of agrarische sector;
  • Enthousiast en Communicatief vaardig;
  • Relevante certificeringen van productgroepen;
  • In het bezit van rijbewijs B;
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit;
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.  


Wij bieden

  • Een functie binnen een flexibel onafhankelijk bedrijf waar bij voldoende inzet/initiatief enorme kansen en uitdagingen liggen;
  • Werken in een gedreven team met Nederlandse en internationale collega’s in een open werksfeer;
  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, je start met een goed basissalaris en naar gelang van je groei binnen de organisatie groeien je arbeidsvoorwaarden mee.

 

Voor meer informatie of sollicitaties: directie@sfifruit.com

 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven