Wij zijn op zoek naar een: Sales Assistant

Locatie: Hazeldonk - Breda 

Wat is jouw opdracht?

Mission Produce is uitgegroeid tot de wereldleider in de productie, distributie en marketing van verse avocado's. Vanuit ons verkoopkantoor en de distributiefaciliteit (incl. Rijpkamers) in Hazeldonk, worden 's werelds beste avocado's op de Europese markt gedistribueerd. Het is jouw opdracht om, als backoffice team, de verkoop in Europese Retail- en groothandelsaccounts te ondersteunen en te stimuleren.

 

Wat houdt de functie in?

In deze positie ben je als eerste de ondersteuning voor ons (key) account managers team en ben je een aanspreekpunt voor de klanten. Je werkt nauw samen met het Supply en Operations team en samen met een andere collega ben je verantwoordelijk voor de verkoop, verzending, toewijzing en klantenservice om naleving en uitvoering op hoog niveau te garanderen. Regelmatig zul je daarnaast assisteren bij het kwalificeren van nieuwe accounts, het onderhouden van orderdatabases, reizen naar en assisteren bij handelsbeurzen, het voorbereiden van monsters en het coördineren van overige marketingactiviteiten. Bij gebleken geschiktheid en indien gewenst is het mogelijk om binnen 2-3 jaar door te groeien naar de verkoop (in de functie van Accountmanager).

 

Wat vragen wij van jou?

  •  Je hebt een MBO+/HBO denk- en werkniveau en enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie.
  •  Je bent flexibel maar niet chaotisch, je kunt snel schakelen zonder je prioriteiten uit het oog te verliezen en je bent accuraat, zelfstandig, stressbestendig en oplossingsgericht.
  •  Je beschikt over uitstekende communicatie vaardigheden in woord en geschrift zowel in het Nederland als in het Engels. Frans, Duits en/of Spaans is een plus.
  •  Je bent bekend met het Microsoft Office pakket.
  •  Affiniteit hebben met de AGF branche is een pré. 
  • Bereidheid om te reizen.

 

Wat krijg je ervoor terug?

Mission Produce streeft ernaar de leider in de industrie te zijn. Om dit te bereiken, begrijpt Mission Produce dat een bedrijf slechts zo succesvol is als haar werknemers. 

Daarom bieden wij jou een dynamische werkomgeving en investeren we in persoonlijke carrières om de betrokkenheid van al onze medewerkers te vergroten.Niet voor niets weerspiegelen onze kernwoorden “Plezier, Innovatief, Betrouwbaar, Succesvol” onze fundamentele overtuigingen!

 

Heb je interesse?

Dan ontvangen we graag je motivatie en CV op acoockson@misionproduce.com o.v.v. Vacature Sales Assistant. Voor meer informatie kun je tevens telefonisch contact opnemen met Astrid Claasz Coockson op 06 - 57501646

 


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven