Accountmanager Planten

Werken bij Decorum …

Is uitdagend. Gevarieerd. Leuk. Zo simpel is het. Want je vertegenwoordigt onze leden in binnen en buitenland en je staat voor het merk Decorum. Decorum is een ambitieuze telersvereniging van bijna 60 kwaliteitskwekers. Het assortiment bestaat uit vele duizenden topproducten en Decorum is het premium merk van onze leden. De focus ligt op het creëren van vraag naar ons merk in zowel binnen- als buitenland. 

 

Wij zoeken …

Een accountmanager. Voor onze plantenleden. En dat is een hele mooie functie. Jij bent een aanpakker. Een professional met humor. Gedreven, gemotiveerd, betrokken. Even een paar wensen op een rijtje:

  • Minimaal 5 jaar ervaring als accountmanager 
  • Sterke voorkeur voor ervaring in de sierteelt sector en gedegen productkennis
  • HBO werk- & denkniveau
  • Kennis van Duitse taal en cultuur
  • Affiniteit met digitalisering

Jouw werkdag …

Zal elke dag anders zijn, ook al is het doel hetzelfde. Je wilt namelijk dat (eind)klanten kiezen voor Decorum. En om dat voor elkaar te boksen, doe je de volgende dingen:

  • Je hebt contact met Nederlandse exporteurs, brengt (nieuwe) producten onder de aandacht en trekt samen met onze partners op richting hun klanten. 
  • Je hebt ook contact met buitenlandse eindklanten, denk aan groothandel en tuincentra. Jouw focus ligt op Duitsland. Daar vertel je het mooie Decorum verhaal en organiseer je o.a. productpresentaties, bloemistenshows of online campagnes (samen met je collega’s).
  • Ledencontact is belangrijk; regelmatig ben je bij onze leden om hen te voorzien van afzetadvies of mee te denken
  • En natuurlijk ben je aanwezig op binnenlandse en buitenlandse beurzen, evenals bij huisbeurzen van relaties.
  • Tot slot: elke dag denk je mee om Decorum een betere, sterkere en hechtere vereniging van te maken. Er liggen uitdagende vraagstukken omtrent digitalisering en verkoop. 


Je doet het niet alleen. Je wordt ondersteunt door een social media topper, een eventmanager, een content marketeer en een communicatie schrijfwonder. Zij denken met je mee, werken met je mee en ondersteunen je daar waar nodig.


Wij bieden …

Een leuke voltijd baan met uitstekende voorwaarden uiteraard! Want dat verdien je ook, letterlijk en figuurlijk. Onder de voorwaarden een mobiele telefoon, leaseauto, laptop, prima salaris, pensioen en opleidingsmogelijkheden. Tel daarbij op 25,5 vrije dagen per jaar, wekelijks vers bedrijfsfruit, een werkplek in het World Horti Center en er ligt een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden. 


Werken bij Decorum is …

Uitdagend, gevarieerd en gewoon leuk. Je komt te werken in een klein en gemotiveerd team, gevestigd in het prachtige World Horti Center. Decorum zit vol ambities. In 2020 Je werkt uiteraard nauw samen met je collega’s, maar ook met onze leden. Daardoor kunnen we met 100% zekerheid zeggen dat geen dag hetzelfde is! 


Solliciteren kan via …

Stuur je CV en motivatiebrief naar raymond@decorumcompany.com. Heb je vooraf nog vragen? Bel Raymond Hedges via 06-14181952 en vraag maar raak.


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven