Planner Groenten en Fruit

Hou jij van groenten, fruit én van plannen? Krijg je er energie van om ervoor te zorgen dat grondstoffen op tijd in huis zijn? Schakel jij makkelijk met zowel leveranciers als collega’s? Houd jij het hoofd koel in de dynamiek van de dag? Dan hebben wij een uitdagende functie voor jou!

 

Planner Groenten en Fruit

Fulltime (38 uur)

Aan de slag als Planner Groenten & Fruit bij Heemskerk

In jouw functie als Planner ben je hét aanspreekpunt voor onze leveranciers en de interne organisatie als het gaat om de behoefte, bestellingen en de binnenkomsten van groenten en fruit.. Met behulp van MRP maak je dagelijks de bestellingen voor de leveranciers en wikkel je deze af in ons ERP-systeem. Je hebt veelvuldig contact met onze binnen- en buitenlandse leveranciers en bent in staat om te anticiperen op afwijkingen en weet hierbij ook de interne afdelingen  te betrekken. Je bent in staat om in te spelen op de uitdagingen die een dagvers natuurproduct met een grillig afnamepatroon met zich meebrengen. Je houdt hierbij het hoofd koel en brengt structuur en past systeemkennis toe om het proces continu te verbeteren. Je werkt veel samen met de afdelingen Supply Chain Planning, Transport, Kwaliteitsdienst en Verkoop.     


De afdeling Inkoop

Als Planner Groenten en Fruit word je onderdeel van onze afdeling Inkoop, die bestaat uit een Manager Inkoop, 3 Inkopers en een collega Planner. De afdeling Inkoop draagt zorg voor de juiste voorraad van grondstoffen met de beste kwaliteit en prijs. Om dit te bereiken maken we afspraken met leveranciers, volgen we de kwaliteit in de fabriek, signaleren we tijdig afwijkingen in de markt en spelen we hier proactief op in. De afdeling is, net als de rest van de organisatie, volop in ontwikkeling en beweging. Heemskerk groeit snel wat veel vergt van onze inkoopprocessen. Het komende jaar kunnen we jouw kritische blik en oplossingsgerichte houding goed gebruiken om processen efficiënter en effectiever in te richten.


Wat vragen wij van jou?  

 • HBO werk- en denkniveau;
 • ervaring in een vergelijkbare functie;
 • ervaring met groenten en fruit;
 • ervaring met JD Edwards is een pré;
 • goede excel-vaardigheden;
 • snel kunnen schakelen, pragmatisch, oplossingsgericht, stressbestendig, detailgericht, leergierig en nieuwsgierig.
 • flexibiliteit als het gaat om werktijden en de bereidheid om bij toerbeurt op zaterdagochtend diverse werkzaamheden te verrichten.


Wat bieden wij?  

 • Werken bij een succesvol en snel groeiend bedrijf;
 • een passend salaris;
 • uitzicht op een vast dienstverband;
 • goede ontwikkelmogelijkheden;
 • enthousiaste collega’s met passie voor het vak;
 • een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • goede ontwikkelmogelijkheden, opleidingen en trainingen.


Wie zijn wij?

Heemskerk fresh & easy maakt gezond eten lekker én makkelijk! Hiervoor gebruiken we de lekkerste groenten, fruit en aanvullende grondstoffen. Dagelijks produceren wij een dagvers assortiment dat varieert van boerenkool, sla-, fruit-, roerbakmixen, kookgroenten tot complete maaltijdsalades met vis, vlees, pasta en dressing. Als gevolg van de toenemende behoefte bij de consument aan gezonde voeding, die lekker en gemakkelijk te bereiden is, groeit Heemskerk. Op dit moment werken we met 1100 medewerkers om wekelijks zo’n 3,5 miljoen verpakkingen te leveren aan (inter)nationale supermarkt- en fastfoodketens.


Reageren?

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en spreken de organisatie en de functie je aan? Aarzel dan niet en solliciteer via de onderstaande button.

Solliciteren

 


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven